reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Z grzybami juz sie pogodzilam;-)
Nat
moje dziecko ma coraz czesciej tylko jedna drzemke w ciagu dnia :baffled:

Dobra wypilam kawe ide cos porobic,chociaz BARDZO!!!!mi sie nie chce

Emiliab a jakie perfumy jakie powiedz??!:-p

reklama
emiliab no to pieknie z tym łózkiem pietrowym :-(.... teraz dałas mi do myslenia , bo mój Miki tez ma łózko na antresoli .... na razie Dodo nie opanowal sztuki wspinania się po nim ,ale bedę uważać.

a co do perfum , to ja zaszalałam i kupiłam sobie sama ;-), a co?!

Doris, Emiliab co kupiłyście za perfumki???
Rzeczywiście niebezpiecznie jak tak wchodzą dzieciaczki na pięterka, Oliwia ostatnio na drabinkę się wspinała jak wieszałam firankę:baffled: zresztą z Niej to będzie taki drzewołaz, wszędzie się wspina.
Chciałam Wam powiedzieć że lodówka dycha :-)

Ostatnia edycja:
Perfum-jak napisałam-klasyka. Adidias active bodies-ulubiony zapach mojego męża:tak:

Kania wczoraj spadlo dużo śniegu. A Franek na avku jest w..wózku:tak:. A,i nie pisałaś wcześniej,że avek fajny;-). W ogóle nikt nie zauważył:dry::happy:

doris uważaj z tym łózkiem. Kuba chyba też ma na antresoli łóżko-takie łóżko piętrowe bez "dołu" tak?

Wow to zaszalałyście dziewczęta z tymi zapachami.
Emiliab myślałam że to sanki :-) ja zauważyłam już wczoraj ale wiesz jak to ze mną jest roztrzepanam jest, bo myślami byłam (i jestem) przy siostrze ;-) Wybaczysz prawdaż???
Doris Oliwia już nogę chce przekładać za łóżeczko - pół łydki jest już za...i jak kolanko przeciągnie na drugą stronę to mi poleci :-(

Ostatnia edycja:
doris uważaj z tym łózkiem. Kuba chyba też ma na antresoli łóżko-takie łóżko piętrowe bez "dołu" tak?

no dokladnie . Miki ma ikea'owskie takie wysokie ,ze pod nim stoimy wyprostowani.

i ja też zauważam zawsze nowe avki - choc fakt nie zawsze o tym wspomnę:nerd:

kania super, ze lodówka dziala ;-) A Dorian ze swojego łózeczka to bez problemu schodzi i wchodzi. Wie ,ze musi odwrócic się dupką i nózkami wychodzić.

Ostatnia edycja:
kania super, ze lodówka dziala ;-) A Dorian ze swojego łózeczka to bez problemu schodzi i wchodzi. Wie ,ze musi odwrócic się dupką i nózkami wychodzić.
Doris ale górą??? czy przez dziurę po wyciągniętych szczebelkach??? Bo jak Oliwii wyciągnę szczeble to też wychodzi i wchodzi sama tylko że panna kombinuje wychodzić górą...noga na barierkę i się podnosi...

reklama
no to z Laurą zrobiłyśmy pranie, wypucowałyśmy łazienke, herbatke też wypiłyśmy. Nie obyło się bez łez kiedy pralka pożarła ukochany kocyk. Teraz się modlę aby był do wieczora suchy. Najgorsze że niunia wszystko ze mna robi i wcale bawić się sama nie chce. O i żelki ściagneła z pułki wchodząc na pudełko po klockach. pokim ona te żelki ta kocha :happy:

Do góry