reklama
Kania78
...
Nie ma takiej szansy.Kania a znając charakter jego jest szansa że on kłamał że wyjechał z Paryża?
ikaa29
Fanka BB :)
a tu o człowieka przecież chodzi.matko nie mogę te procedury...Wiesz przecież jaka jest procedura, sprawdzą jak minie 24 h...
Roxannka
Pracująca mama!
Hej dziewczyny, u nas nie za wesoło :-( Choroba jak była tak jest, naszczęście dzisiaj przy okazji wizyty po recepty, lekarz osłuchał Patryka i nic się nie pogarsza ... chociaż tyle 
Poza tym sprawy rodzinne mają się kiepsko i ciężko mi na sercu, jakoś mało przyjemnie te święta się zapowiadają :-
-
-(
kania, tulam i trzymam kciuki żeby wszystko okazało się niegroźnym nieporozumieniem :* a tak wogóle to miałam tel ale znów jestem na fb, jakby co
e-lona, wizyta u logopedy była przy okazji wizyty na rehabilitacji, taka kompleksowa opieka, a że na nfz to postanowliśmy skorzystać ;-)
makuc, ostatnio jakoś mało mamy czasu na rozmowy ze sobą
Życze ci wesołych świąt bo nie wiem czy od rodziców bedziesz miała dojście do kompa :***
Poza tym wszystko z głowy mi wyleciało, nie mam głowy do pisania, sorki

Ściskam was wszystkie!!!

Poza tym sprawy rodzinne mają się kiepsko i ciężko mi na sercu, jakoś mało przyjemnie te święta się zapowiadają :-
kania, tulam i trzymam kciuki żeby wszystko okazało się niegroźnym nieporozumieniem :* a tak wogóle to miałam tel ale znów jestem na fb, jakby co

e-lona, wizyta u logopedy była przy okazji wizyty na rehabilitacji, taka kompleksowa opieka, a że na nfz to postanowliśmy skorzystać ;-)
makuc, ostatnio jakoś mało mamy czasu na rozmowy ze sobą
Życze ci wesołych świąt bo nie wiem czy od rodziców bedziesz miała dojście do kompa :***Poza tym wszystko z głowy mi wyleciało, nie mam głowy do pisania, sorki

Ściskam was wszystkie!!!
ikaa29
Ja juz dziewczynki uciekam spać wyrko mnie woła do jutra i spokojnych nocek wam życzę )*****
oj niedobrze, niedobrze
Roxannka- zdrowka wam zycze oraz spokojnego Swiatecznego nastoju. Tulam
Kania- trzymam kciuki, aby ta cala historia skonczyla sie dobrze i okazala sie glupim zartem szwagra!
lece na kolacje i pozniej albumy wyklejac, ale jeszcze wpadne. Oby zastaly mnie tu dobre wiesci!
Roxannka- zdrowka wam zycze oraz spokojnego Swiatecznego nastoju. Tulam
Kania- trzymam kciuki, aby ta cala historia skonczyla sie dobrze i okazala sie glupim zartem szwagra!
lece na kolacje i pozniej albumy wyklejac, ale jeszcze wpadne. Oby zastaly mnie tu dobre wiesci!
reklama
kroma
Kania- ja mam nadzieję że chłopina wysiadł tam gdzie nie trzeba, komórka mu padła, kasy nie ma na budkę, albo nie może znaleźć i jakoś sobie poradzi i da wam znać. Oby tylko nic mu się nie stało, bo może coś ze zdrowiem i nawet nie wyjechał z Paryża, może w jakimś szpitalu jest i nie ma jak kogoś powiadomić. Trzymam kciuki za niego, żeby się znalazł chociaż jakaś wiadomość o nim.
wioli- ciągle szuka :-) a poważnie to powiedział, że może poszukam sobie pracy jako zabawka dla dzieci.
wioli- ciągle szuka :-) a poważnie to powiedział, że może poszukam sobie pracy jako zabawka dla dzieci.