kocham cie za tego posta!!!!no to i ja wpadam zameldować, że żyję i że już w domu jesteśmyŚwiętowanie udane, aczkolwiek nie tak radosne jak w latach poprzednich.
CAMBRIA, MINIU fajnie, że jesteście. Nie uciekajcie nam jużproszę.o i IDEK wróciła :-) brakuje jeszcze HAPPY i MAMYAGUSI i będzie komplet. Mam też nadzieję, że ALICJA z MAŁĄMI sie przełamią i też beda systematycznie megawypasione posty pisały ;-) poza tym przyznam bez bicia, że nic a nic nie doczytałam i może wieczorem mi sie uda cos więcej napisać coby nie było, że MAQC zły wpada, robi zamieszanie i ucieka. Tymczasem jednak milion buziek Wam ślę i o!
kocham MAMAEAGUSI ze sie pojawila nam zyczenia zlozyc ( pojaw sie ale juz na zawsze pliiiz),oraz inne nasze zablakane duszyczki
a ja znowu pije szampana i jutro ranio bede zdychac.... a do roboty trza isc bo u nas nie ma dwoch dni swiat. malo tego to maz rano z Leane jedzie do tesciowej bo tam bedzie szwagierka a ja nie moge bo robota. no coz... bede pranie robic i na bb siedziec
Świętowanie udane, aczkolwiek nie tak radosne jak w latach poprzednich.
proszę.o i IDEK wróciła :-) brakuje jeszcze HAPPY i MAMYAGUSI i będzie komplet. Mam też nadzieję, że ALICJA z MAŁĄMI sie przełamią i też beda systematycznie megawypasione posty pisały ;-) poza tym przyznam bez bicia, że nic a nic nie doczytałam i może wieczorem mi sie uda cos więcej napisać coby nie było, że MAQC zły wpada, robi zamieszanie i ucieka. Tymczasem jednak milion buziek Wam ślę i o!
Taka z niej kobitka
Toz to smakuje jak jakieś siuski
Natomiast nie wiem czy doczytałaś, ale wiedziałam, że tam picie u Ciebie odchodzi wczoraj