reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

no to i ja wpadam zameldować, że żyję i że już w domu jesteśmy :laugh2: Świętowanie udane, aczkolwiek nie tak radosne jak w latach poprzednich.
CAMBRIA, MINIU fajnie, że jesteście. Nie uciekajcie nam już :-p proszę.o i IDEK wróciła :-) brakuje jeszcze HAPPY i MAMYAGUSI i będzie komplet. Mam też nadzieję, że ALICJA z MAŁĄMI sie przełamią i też beda systematycznie megawypasione posty pisały ;-) poza tym przyznam bez bicia, że nic a nic nie doczytałam i może wieczorem mi sie uda cos więcej napisać coby nie było, że MAQC zły wpada, robi zamieszanie i ucieka. Tymczasem jednak milion buziek Wam ślę i o!
kocham cie za tego posta!!!!

kocham MAMAEAGUSI ze sie pojawila nam zyczenia zlozyc ( pojaw sie ale juz na zawsze pliiiz),oraz inne nasze zablakane duszyczki:)))))

a ja znowu pije szampana i jutro ranio bede zdychac.... a do roboty trza isc bo u nas nie ma dwoch dni swiat. malo tego to maz rano z Leane jedzie do tesciowej bo tam bedzie szwagierka a ja nie moge bo robota. no coz... bede pranie robic i na bb siedziec:))))

reklama
Ikaa ja niewiem co jej się stało bo od niej nigdy jakos pomocy niemialam tyle razy juz ja zapraszalismy i nic ja bym poszła chętnie do pracy ale ona niezna moich dzieci Bartka widziała 4 lata temu kubu wogole zreszta w tedy wszystko na p odpada:-DTaka z niej kobitka
Ida odpalilam redsa zurWinowego i pytam jak wy dziewczyny możecie to poc:szok:Toz to smakuje jak jakieś siuski:-DOranzadka czy co;-)Niema to co normalny gorzki z pianka browarek
Nat witaj
Dziulka trzeba było wybaczyc chłopakom święta są ;-)

natolin a ja jestem zdania że trochę się można bardziej postarać jak się jedną(NARAZIE) wnuczkę ma i się ją uwielbia chyba że to pozory.
Jak przeczytałam tylko to to chciałam napisać, że mam inne zdanie, ale jak przeczytałam co dali to też się zdziwiłam ;-)
No w każdym razie dla mnie miarą uwielbienia nie są prezenty :-)

ooo, Emiliab też jest :-) Fajnie. Zazdroszczę Ci tej żubrówki :-) ja dzisiaj sobie "szampana" piłam.
I jak arka podoba się Franusiowi?
Wioli a co Twój mąż na taką "wizytę"??? A ona w PL nic nie robi, że może sobie tak wyjechać?
Z góry współczuję jeśli dojdzie do przyjazdu...

Ikaa dobranoc
Sheeney fajnie ze miło spedzacie święta my tez graliśmy na ps3 tyle ze w start the Party 1 zdecydowanie lepsza oczywiscie mamusia gora:-D
Nat jest na emeryturze mój k jest zadowolony wkoncu to jego mama i wiem ze tęskni za nią ale się nie przyzna zeby nie było ze jemu zależy bardziej niż jej na nim

Ostatnia edycja:
Sheeney to fajnie, że prezent się sprawdza.

Zapomniałam jeszcze do Dziulki napisać - współczuję takich przeżyć w wigilię :baffled: Natomiast nie wiem czy doczytałaś, ale wiedziałam, że tam picie u Ciebie odchodzi wczoraj :-p :-*
mamaagusi dasz radę! mi też nie jest łatwo, ale chcę tu być. i Ty też bądź kochana :-*****

No to widze, ze moze jakas mala imprezka swiateczna na BB?? :-D
Ja z trunkow mam chyba jedno jeszcze lokalne piwo oraz dwie butle szampana! Bedzie w sam raz, nie? :-p

Ida, ja to znowu chyba nie z tej planety, ale pojecia nie mam ani co to badziag ani mahjong :sorry:

Nat, a w Kosciele wczoraj zwyczajna msza bozonarodzeniowa byla. Tutaj to w ogole dziwnie, bo oni maja duzo mszy takich "wigilijnych" dzien przed. Na przyklad w kazda sobote jest msza o piatej po poludniu, juz na "rachunek" niedzieli. Wczoraj to sie zdziwilam calkiem, bo byly trzy msze wigilijne a dzisiaj miala byc tylko jedna, z rana o dziewiatej. Stwierdzilam, ze male szanse, zebysmy sie wszyscy wyszykowali na te pore, wiec poszlismy wczoraj. W sumie to fajnie tak, bo dzieki temu jakos wyraznie mi sie "odznaczyl" poczatek swietowania. Potem mialy byc jeszcze dwie msze, ostatnia o 22-giej. Pasterki jako takiej tutaj nie znaja.

Doczytalam, ze Ikaa spac juz idzie, wiec dobranoc!

Mamaagusi, nie wyglupiaj sie juz tylko otworz jakies piwo i pisz! Nie ma zbytnio do czego sie wbijac :-p

reklama
Do góry