reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

natolinko jutro sprawdzę jak się podoba arka Frankowi,bo dzisiaj było za duzo wszystkiego i biedaczek,nie wiedział,za co się brać;-). Chciałabym się z toba napić kiedyś żubrówki:***
mamaagusi :**** wracaj kochana,czekam:****

Ide spać,bo któż,jak nie ja,wstanie jutro do Franka;-)? A żubrówka uderzyła:tak:

reklama
Emiliab bardzo mi miło!!! Powiem Ci szczerze, że też bym chciała :-)
I z tego samego powodu co i Ty właśnie zbieram się do spania.

Dziuluś za późno przyszłaś ;-) :-*
Ja to padnięta jestem, bo kocham spać.

Rodzice zaproponowali, że w Sylwestra mogą posiedzieć z Pudziankiem. Nigdzie się nie wybieram, ale rozważam to, żeby im zostawić Pudzianka, a sama się wyspać ;-)

ja mimo,ze bez procentow to jestem tak padnieta ,ze masakra:baffled: Wczoraj bylo to samo ,niby nic sie nie robi a czlowiek taki zmeczony w te swieta.

ELIZA to odpalaj i zamelduj jak odpalisz:))) a mnie chyba porypalo... zaraz pojde mezowi papierosa zakosic.... normalnie od wczoraj mi sie palic chce....

NAT ja zawsze wchodze tak kolo 22h ap oneiwaz wyprodukowalam mega posta i zgrywalam zdjecia na glaeri to mi zeszlo:))a co do wyspanai sie, to czemu nie?? masz dobry pmysl mimo wszystko. ja w sylwka pracuje do 19.20:///:

EMIS sie pojawila??:))) suppperrr:))) nie bede sama:))

Dziulka nie pal ja tez się kiedyś wkurzylam zapalilam jednego a pózniej poszło i zostało do dzis;-)
Nat ty w sylwestra idź na balety a nie do wyrka:tak:
Eliza Cwaniara bo u niej 5:-p

nie no chodzi o to, że nie wiem co pisać. w sumie nie było mnie tylko 9 dni ale to dla mnie prawie jak wieczność. już od paru dni się zbierałam żeby coś napisać ale nie mam co i jakoś tak to odciągałam a teraz jest trudniej. choć czytam was codziennie. no i kiepski humor też robi swoje. no i pewnie też problem w tym, że nie bardzo nadaję się do pisania czy opisywania więc trudno mi tak nagle coś o sobie napisać. więc może spróbuję znów za pare dni albo od jutra spróbuję odpisywać Wam w miarę regularnie

reklama
Dziulka nie pal ja tez się kiedyś wkurzylam zapalilam jednego a pózniej poszło i zostało do dzis;-)
Nat ty w sylwestra idź na balety a nie do wyrka:tak:
Eliza Cwaniara bo u niej 5:-p

O przepraszam, bo piata trzydziesci juz jest :-p:laugh2:

Dziulka, zgadzam sie z Wioli - jak zaczniesz znowu to bedzie baaardzo ciezko potem rzucic...

Mamaagusi, o widzisz, wbilas sie juz ;-) teraz idz za ciosem i pisz! A czemu masz kiepski humor? Wszystko dobrze? Agusia zdrowa?

Do góry