Sobotnie helloł!
miałam taki zabiegany tydzień, że nie miałam nawet kiedy na główny zajrzeć tak więc mam nadzieję, że będę rozgrzeszona za brak nadrobienia i doczytania wszystkiego

;-)
RENATA też kiedyś ten program oglądałam. Zachowanie matek i tego co robią ze swoimi dziećmi jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Ech...nerw mi się ruszył przez to

a bób i u nas już widziałam :-) także niebawem i ja w końcu swe ciągutki zaspokoję.
KANIU czasami nie da się inaczej, niż przejmować tym co się wokół nas dzieje. Mam nadzieję, że dzisiaj uda Ci się chociaż trochę psychicznie wypocząć.
BAŚKA mam nadzieję, że jednak wszystko ok z pracą Twojego męża będzie. Co on robi (o ile można wiedzieć), że co 2tyg. zjeżdża?
SARISKA cieszę się, ze z brzuszkowym lokatorem (a raczej lokatorką) wszystko oki. No i spora Kobita Ci rośnie! cały czas trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie! i podobnie jak
IKAA podziwiam Cię za ten ogrom energii i fakt, że tyle Ci się chce i tak dużo robisz.
CZARODZIEJKA przede wszystkim SUPER, że jesteś :* o tej kobiecie od solarki też czytałam

jak można być tak popi****?

na samą myśl mnie wściekłość ogrania.
KROMA zdrówka dla Cię!
ALICJA mam nadzieję, że udało Ci się poleniuchować wczoraj? No i że dzisiaj będzie podobnie. Ja też już nie pamiętam kiedy spokój od spraw pracowniczych miałam i z utęsknieniem urlopu wyczekuję (ale to jeszcze min.30 dni :-()
DZIULKA co to za koncert? No i gratki tak ładnego spadku wymiarowo-wagowego.
IDA co jest? chociaż, hmm... zamiast pytać może po prostu pod tym co napisałaś sama się podpiszę?
tyle udało mi się doczytać. Czas skupić się na nauce, gdyż UWAGA! wzięłam się za samo doszkalanie w temacie językowym (ciekawe na jak długo mi zapału i czasu na to starczy?)