reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Sarisa, to Ci się duża dziewczynka kroi:) A ile Zuu ważyła, jak się urodziła?
A ja kątem oka oglądam mecz Szwedów i jestem zła, i rozczarowana. Tak dobrze im szło i wszystko spartolili... Ech, szkoda mi ich. Doczekam końca i zmykam pod prysznic. Dobranoc!

reklama
FRANCJA wygrala mecz 2-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

co do diety to tak:

dzis sie waze i roznica 300 gram od wczoraj:))) kupilam herbatke i siuram po niej sporo:))) ogolnie schudlam w niecale 3 tygodnie 3.900:))))))))))))) rozmiarowo: w cyckach 10 cm mniej!!!! w biodrach 7, wpasie 5 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no i @ sie zbliza wiec nei dziwie sie ze zrec mi sie chce:)))))))))))

w kazdym razie nie zamierzam odpuszczac :)))))

to Dziula jestes twarda babka jak ja bym tyle zgubiła w cycach to bym już nic nie miała
Davidowe jestem na szaserów i jest o niebo lepiej
a tak wogole to mam na sali małego chłopca z tata...:wściekła/y:

Witam.U nas pogoda superaśna:-) pózniej jadę kupić basenik małemu do biedronki bo są jakieś u nas za ok.20zł i taki mu starczy.Sariska podziwiam cię dziewczyno ja to nie dość że nie umię szyć to nic nie mogę zrobić bo Kamil ciągle mamo i mamo teraz troszkę odpoczęłam jak mąż na chorobowym był ale tak to nie daję rady nic zrobić:confused2: Agusinka współczuję pobytu w szpitalu i życzę zdrówka.A ja wszystkie małe rzeczy i łóżeczko dałam kuzynowi męża bo oni spodziewają się dzidziusia pod koniec sierpnia a on nie ma pracy i daliśmy im te rzeczy bo przecież na razie nam nie potrzebne:no: jeszcze wózek im dam pózniej.Podobno będą mieli synka więc im mówię że mogę zostawiać im ubranka po Kamilu bo one nie zniszczone są.Miłego weekendu życzę wszystkim,może jeszcze uda mi się coś potem napisać.

PS.Dziulka ja też postanowiłam zrobić sobie diete bez słodyczową i wytrzymuję już drugi dzień:confused:

Ostatnia edycja:
Sobotnie helloł!
miałam taki zabiegany tydzień, że nie miałam nawet kiedy na główny zajrzeć tak więc mam nadzieję, że będę rozgrzeszona za brak nadrobienia i doczytania wszystkiego :confused:;-)

images

RENATA też kiedyś ten program oglądałam. Zachowanie matek i tego co robią ze swoimi dziećmi jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Ech...nerw mi się ruszył przez to :no: a bób i u nas już widziałam :-) także niebawem i ja w końcu swe ciągutki zaspokoję.
KANIU
czasami nie da się inaczej, niż przejmować tym co się wokół nas dzieje. Mam nadzieję, że dzisiaj uda Ci się chociaż trochę psychicznie wypocząć.
BAŚKA mam nadzieję, że jednak wszystko ok z pracą Twojego męża będzie. Co on robi (o ile można wiedzieć), że co 2tyg. zjeżdża?
SARISKA cieszę się, ze z brzuszkowym lokatorem (a raczej lokatorką) wszystko oki. No i spora Kobita Ci rośnie! cały czas trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie! i podobnie jak IKAA podziwiam Cię za ten ogrom energii i fakt, że tyle Ci się chce i tak dużo robisz.
CZARODZIEJKA przede wszystkim SUPER, że jesteś :* o tej kobiecie od solarki też czytałam :wściekła/y::cool: jak można być tak popi****? :szok: na samą myśl mnie wściekłość ogrania.
KROMA zdrówka dla Cię!
ALICJA mam nadzieję, że udało Ci się poleniuchować wczoraj? No i że dzisiaj będzie podobnie. Ja też już nie pamiętam kiedy spokój od spraw pracowniczych miałam i z utęsknieniem urlopu wyczekuję (ale to jeszcze min.30 dni :-()
DZIULKA co to za koncert? No i gratki tak ładnego spadku wymiarowo-wagowego.
IDA co jest? chociaż, hmm... zamiast pytać może po prostu pod tym co napisałaś sama się podpiszę?

tyle udało mi się doczytać. Czas skupić się na nauce, gdyż UWAGA! wzięłam się za samo doszkalanie w temacie językowym (ciekawe na jak długo mi zapału i czasu na to starczy?)

Makuc mój mąż pracuje w delegacji jako robotnik drogowy-mostowy tzn robi autostrady itp a teraz pracuje w Białymstoku więc zjeżdzają co dwa tygodnie bo jakby co tydzień to im się nie opłaca bo co wrócą w sobotę a w niedziele w nocy muszą zaś jechać tak więc dogadali się że co drugą srodę wracają i są w nocy w domu i w niedziele w nocy z powrotem do pracy

Dzien doberek

Makuc czego tam sie uczysz kobitko?
kania jak oliwcia w nocy?
agusinka szybkiego powrotu do domciu zycze!
baska oby jednak maz nie stracil pracy przeciez chyba widzieli ze ma reke w gipsie a nie symuluje??
dawidowe zdrowka dla laurity!
sariska ciesze sie ze wszystko ok i ze pola juz taka duza!co do smierdzacej pani to wrrr tutaj bys zawalu dostala bo baby z brzuchem po brode z papietisem chodza i niewidza w tym nic dziwnego:no: ja mam do ciebie interesa ale napisze na pw
dziulka no gratuluje kobitko utraty wagi!
kromcia a wy jak sie czujecie chorowitki?
idusia slonce co sie dzueje?jak ci zle i masz dosc to przyjezdrzaj do mnie troszke ci humor poprawie:-)

Wiecej nie pamietam ostatnio ciezko mi byc wszedzie na biezaco:sorry2: dzisiaj duzo roboty a czasu malo sprzatanie zakupy poprawki w kuchni przez mojego k pozniej dwa mecze leca w nocy walczy moj ukochany adamek:-) do tego mam @ i ledwo sie na nogach trzymam wczoraj dostalam jeszcze od kuby pilotem i mam guza na czole wieczorem wydurnialismy sie z k i malo nogi nie polamalam

Acha mam pytanie ma ktoras z was kuchenke ceramiczna???

Witam

Mam dzień leniwca i ogołnie nic mi się nie chce zwłaszcza jak słysze jak Laura śpi i kaszle.
Nie mam ostanio weny nawet do pisnia na bb wiec musicie mi wybaczyć.

Agusinka ja w tym szpitalu byłam juz dwa razy po 10 dni i ostanim razem w styczniu tez byłam w pokoju z małym chłopcem Tosiem (antosiem) który był z tata. Może to ten sam ;-)
A kto jest waszym lekarzem prowadzącym?

reklama
Hej,
A ja tylko na chwilkę wpadam, by podziękować za zaproszenie do gz :)
Rano miałam lekcje norweskiego. Teraz mąż pojechał na zakupy, a ja lecę sprzątać łazienkę, póki Hania śpi. Nie wiem, czy dam radę dziś zajrzeć, ale postaram się. Wieczorem przecież mecz trzeba obejrzeć.
W Krakowie dziś gorąco jak w piekle. Chyba już odwykłam od upałów. Cieszę się, że mogłam się rozstać z moją uciskową pończochą. Uff...
Miłego dnia!

Do góry