Merenka
Zaciekawiona BB
Bardzo mi przykroTak więc zaczyna się kochane ciemna krew z skrzepamitak samo jak w zeszłym roku
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykroTak więc zaczyna się kochane ciemna krew z skrzepamitak samo jak w zeszłym roku
Cholernie mi przykro, nie mam słów bo i sama wiem po sobie że żadne pocieszanie nie pomaga.Nie kochana już nie ma nadzieji to samo jak w zeszłym roku więc już wiem jak to jesti jak to wygląda
Tak więc zaczyna się kochane ciemna krew z skrzepamitak samo jak w zeszłym roku
Bardzo Ci współczuję. Nie wiem nawet co napisać bo tu żadne słowa nie są chyba na miejscuTak więc zaczyna się kochane ciemna krew z skrzepamitak samo jak w zeszłym roku
Wiem że Ci teraz ciężko... Ale bądź silna... Trzymaj się Kochana [emoji22][emoji8][emoji173]Nie kochana już nie ma nadzieji to samo jak w zeszłym roku więc już wiem jak to jesti jak to wygląda
Przykro mi [emoji26] Trzymaj się.Nie kochana już nie ma nadzieji to samo jak w zeszłym roku więc już wiem jak to jesti jak to wygląda
Wiem że Ci teraz ciężko... Ale bądź silna... Trzymaj się Kochana [emoji22][emoji8][emoji173]
![]()
Miałam to samo... jak nie erotyczne (lekarz kazał jak najrzadziej się przytulać, to pewnie dlatego), to właśnie, że tracę dzidziemiałam , że dostałam krwawienia i po dzidziolku .... ale z małą też mi się okropne rzeczy śniły..
Mam to samo, od 3 dni NIC, nawet sutki mnie nie bolą :/ dzisiaj 7tydz3dz, masakra. Dobrze, że dzisiaj wizyta to zobaczę, czy aby na pewno nic złego się tam nie dziejeIlona1110 u mnie pierwsze objawy ciąży to powiększone piersi ,wrażliwe sutki i mdłości. ..czasami z większym nasileniem ale do wytrzymania. Natomiast od 2 dni nie mam żadnych objawównie czuje ze jestem w ciąży,nie ukrywam ze bardzo mnie to martwi,jest to początek 8 tygodnia..
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Też czasem tak myśle, że lepiej 'wyrzucić' to z siebie i mieć spokój. Ale wszystko jeszcze przed nami. Ponoć takie prawdziwe mdłości zaczynają się w 8tcJa dostałam Premovit na mdłości jutro wykupię i zobaczymy czy będzie lepiej. Mdłości chyba gorsze niż wymioty, tak bym sobie pawia puściła i na jakiś czas spokój [emoji6] a tak piersi wrażliwe i ta ciągła senność...
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom