Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro[emoji17] trzymaj sięNie kochana już nie ma nadzieji to samo jak w zeszłym roku więc już wiem jak to jesti jak to wygląda
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam wizytę mieć o 8.30 i co ? O 7.59 telefon,że moja ginka ma nagły urlop i wraca dopiero w kwietniu,
A lekarka na zastępstwo pojechała do dentysty i czy ja bym chciała inny termin. To mówię wkurzona,że 2 testy pozytywne mi wyszły i potrzebuję badania,no to mam przyjść jutro o 10.45. A już gotowa bylam do wyjścia!!!! Grrrr.Przykro mi, [emoji25]Tak więc zaczyna się kochane ciemna krew z skrzepamitak samo jak w zeszłym roku
Co z tymi lekarzami? Co jeden to lepszy model [emoji35]Dziewczyny,jakiego mam wqrwa...Miałam wizytę mieć o 8.30 i co ? O 7.59 telefon,że moja ginka ma nagły urlop i wraca dopiero w kwietniu,
A lekarka na zastępstwo pojechała do dentysty i czy ja bym chciała inny termin. To mówię wkurzona,że 2 testy pozytywne mi wyszły i potrzebuję badania,no to mam przyjść jutro o 10.45. A już gotowa bylam do wyjścia!!!! Grrrr.
Alkihisa bardzo mi przykro.![]()
Tak więc zaczyna się kochane ciemna krew z skrzepamitak samo jak w zeszłym roku
Tak bardzo przykro [emoji22] nie ma słów pocieszenia. Trzymaj się [emoji9]Nie kochana już nie ma nadzieji to samo jak w zeszłym roku więc już wiem jak to jesti jak to wygląda