Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też idę w poniedziałek na drugą wizytę, również zastanawiam się czy będzie ponownie wykonane usg.. mocno wierzę że tak, bo ostatnio był tylko pęcherzyk. Fasolki jeszcze nie widziałamna którą wizyta?
Ja na 16:45Rano na 9A Ty? też bym chciała już widzieć takiego ładnego dzidziusia jak tu dziewczyny dodaja [emoji7] ostatnio była kropeczka [emoji6] No właśnie jak to u was wygląda? Na każdej wizycie badanie czy jakoś raz na tymestr? Z NFZ
![]()
Rano na 9A Ty? też bym chciała już widzieć takiego ładnego dzidziusia jak tu dziewczyny dodaja [emoji7] ostatnio była kropeczka [emoji6] No właśnie jak to u was wygląda? Na każdej wizycie badanie czy jakoś raz na tymestr? Z NFZ
![]()
A w jakim mieście będziesz robiła to badanie? Ja również idę do sonomedici tylko ze mam termin na 29goCzesc. Własnie sie umówiłam na 15.03 na usg prenatalne do sonomedica. Bardzo nie miła pani w rejestracji...masakra. Bedę ze skierowaniem więc bezpłatnie.Akurat to bedzie 11tc. Mam nadzieję że babka od usg bedzie w porządku bo jak mnie na dzień dobry wkurzy to wyjdę od razu.
Acha, na następnej wizycie u mojego gin 13.03 mam mu odpowiedzieć czy bede u niego robić test Nifty. Mam 2tyg na przemyslenie no i uzbieranie kasy.