igusiad
Fanka BB :)
Witam nowe mamusie :-)
Alpine ale ten twój groszek szybko rośnie. :-)
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Alpine ale ten twój groszek szybko rośnie. :-)
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz po wizycie, maluch ma 3cm i starsznie sie wierciltermin z usg wychodzi na 27.09, ostatnio byl 29.09 niby dzis jest 10 + 0 tyg.
prenatalne za 3tygodnie, akurat mam lekarza ktory robi sam wiec nie musze nigdzie sie dodatkowo umawiac
![]()
Przed wizyta bylam zielona ze stresu, az sie lekarz martwil czy sie dobrze czuje, ale jak zobaczylam usg to zaraz spokojniej![]()
Strasznie mi przykroJa sie niestety żegnam, mój kropek nic nie urósł i brak tętna [emoji17]pozdrawiam i powodzenia
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
z całego serca współczujeJa sie niestety żegnam, mój kropek nic nie urósł i brak tętna [emoji17]pozdrawiam i powodzenia
Ja sie niestety żegnam, mój kropek nic nie urósł i brak tętna [emoji17]pozdrawiam i powodzenia
Alpine super !
Ja wróciłam właśnie z polskiego sklepu, zostawiłam 25 euro,:O ale kupiłam parę pyszności.![]()
Krokiety,Tymbark,serek topiony z pieczarkami,majonez kielecki....tam łatwo popłynąć,bo ceny mają kosmiczne,ale warto.![]()