hajmal
Fanka BB :)
Zrobilam wczoraj chlopakom knedle z truskawkami. Za to dzis schabowy w platkach kukurydzianych, surowke z salaty i ziaren oraz ziemniaczki. Maz grzecznie walczy przy zlewie z garami a ja leze.
Jutro mam wizyte - na szczescie bo dzis sluz zrobil mi sie w kolorze musztardowym i troche sie boje ze to infekcja, nie ma tego wiele ale jest. Po za tym zaczal mnie dol brzucha bolec tak bardziej z boku po lewej. Mam nadzieje ze to wiazadla, na wszelki wypadek wzielam nospe i leze.
Maz moj jest przeciwnikiem sexu w ciazy. Twierdzi ze zawsze sie dla nas konczy szpitalem wiec mam zakaz.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro mam wizyte - na szczescie bo dzis sluz zrobil mi sie w kolorze musztardowym i troche sie boje ze to infekcja, nie ma tego wiele ale jest. Po za tym zaczal mnie dol brzucha bolec tak bardziej z boku po lewej. Mam nadzieje ze to wiazadla, na wszelki wypadek wzielam nospe i leze.
Maz moj jest przeciwnikiem sexu w ciazy. Twierdzi ze zawsze sie dla nas konczy szpitalem wiec mam zakaz.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:

Oczywiście po raz kolejny poszło prawie 30 euro,ale znowu dużo dobrych rzeczy...moja ciąża zrujnuje nasz budżet,za to wzbogaci właścicielkę polskiego sklepu.

Pamiętam,że było wtedy naprawdę sporo upalnych dni, ratowałam się zimną wodą z lodem i cytryną, owocami typu borówki,poziomki ze śmietaną,lodami...miałam ochotę biegać nago po ulicy i efekt był taki,że sporo czasu spędzałam po prostu w domu,bo nie dało się wyjść.