Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, że wszystko w porządku ;-)Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane [emoji173] Teraz kocyk, podusia i odpoczywamy [emoji4] Mam nadzieję że krwiak się wchłonie [emoji4]
![]()
Ja od początku biorę ZAAX zamiast Acardu, miałam już odstawiać Duphaston Ale teraz mam łykać 3x1, do tego nospę 3x1 i Cyclonamine 3x1 [emoji4]Super, że wszystko w porządku ;-)
Przepisali Ci jakiś acard, acesan lub coś innego na poprawę krążenia??
Justa miałaś leżeć :-)
Ja dziś ugotowałam zupę zacierkowa. Cały duży garnek, zapasteryzowalam 3 słoiki litrowe, będzie dla męża na "czarna godzine", jakbym znów miała wycieczkę do szpitala :-)
Miałam robić pomidorowa, bo zostało nam trochę rosołu z wczoraj, ale pomidorowa będzie jutro :-)
Też już leżę przed tv i odpoczywamy sobie z mężem i psem :-) zaraz znów zostanę sama z Frankiem...
Kurcze wszystkie piszecie o prenatalnych a mi nic takiego lekarz nie mowil. Hm myslalam Ze usg prenatalne to to samo co badania prenatalne, czym więc się różni zwykle usg od prenatalnego?
Ja dziewczyny dzisiaj teZ grilluje u znajomych
Co do kremów używam tego co przed ciaza.