Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stosuje takie jak przed ciążą, nie chce popadać w paranojęPytanie z innej beczki, stosujecie jakieś specjalne kremy do twarzy dla kobiet w ciązy ? W sensie bez tych "złych" składników ? Czy stosujecie to co wcześniej przed ciąża ? Możecie cos polecić?
Kurde ale fajna dzidziaPóźnym wieczorem ale cześć dziewczyny!
Udało mi się Was przeczytać po 2 dniach nieobecności! Wyzwanie!
Tyle się dzieje- gratulacje dla Mam tych pięknych dzidzioli ze zdjęć! Pięknie nam rosną pociechy!
Mam nadzieję że będzie już u nas coraz spokojniej i dolegliwości odejdą w zapomnienie. Ja wciąż jem żeby zjeść ale mnie odrzuca...?
Przygotowania do remontu prawie na finiszu- pierwszy pokój pusty i czekamy na poniedziałek a w weekend ostatni odpoczynek.
Smaka mi tym grillem narobiłyście a u mnie dalej wieje jak sto diabli i pogoda do kitu.
To teraz na koniec ten miły akcent- byłam dzisiaj na badaniu prenatalnym!!! Byłam bardziej wzruszona niż przy córce! Wg usg mamy 11+3 i poród na 10 października. Dzidzia ma 4,77 cm! Ale była bardzo spokojna- chyba nigdy nie ujrzę tych fikołków o których opowiadacie! Ale za to jak się śmiałam to tak słodko podskakiwała. Miałam też pobieraną krew do testu podwójnego- wyniki za 2 tygodnie. Tylko w ramach potwierdzenia że wszystko jest ok tak jak widać w usg. Mąż widział dzidzi po raz pierwszy na żywo i jest zachwycony! Od razu powiadomił wszystkich naszych bliższych znajomych [emoji12]
Ps. Na fali Waszych analiz - jestem niemalże pewna że to dziewoja! Choć lekarz nie chciał nic ujawnić.
Dobranoc!
![]()
[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 11 tyg 3 dni
om 12 tyg 1 dni
Do Eliszewskiego. Dobry, empatyczny lekarz.Z Artemidy mam same złe wspomnienia.... Do kogo chodzisz?