reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kupię w niedzielę rumianek i spróbuje ;-) teściowa ma mi dziś kupić herbatkę z żurawiny: -)
Polecam sok 100% z żurawiny, ok 300ml dziennie jest zalecane [emoji6]

w57v3e3ktmvwxeii.png

reklama
Anetka no zrozumiałe... pewnie cieszy się conajmniej tak samo jak Wy :)

Nataliaaa witaj :)

Om 11 tc 5 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 4 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
Hehe dokładnie. Dziś w nocy z ojcem zamiast spać to kminili jaki wozek lepiej kupić i jak łóżeczka ustawić w pokoju hehe. Ja zadzwonili rodzice z rana to po głosie słyszałam że są mega niewyspani [emoji41]

[emoji127] 28.10.2017

Anaconda ja właśnie z powodu boli pojechałam do szpitala. Też nic mi nie pomagało, wilam się na łóżku jak wąż, prawie 3 dni nic nie jadłam, tylko kroplowki. Na szczęście trzeciego dnia odpuscilo , ale i tak zostawili mnie 8 dni na obserwacji. Nie życzę tego nikomu. Jak już można było się ze mną dogadać, to położna zażartowała ze urodze bez znieczulenia ;-)

Natasza, myślę że nie powinnaś się martwić tym lozyskiem, bo ono będzie sie podnosić wraz ze wzrostem macicy :-) mnie lekarz 3 tygodnie temu też nastraszyl, że mam łożysko przodujace i zalecił reżim łóżkowy, a wczoraj na USG już wszystko wyglądało tak jak powinno :-) chyba straszą tak na zapas, bo łożysko przodujace można zdiagnozować dopiero po 20 tygodniu. Ale jak kazał leżeć, to leż i nabieraj sił, za pół roku pewnie będziesz chciała się porządnie wyspać i poleżeć, a nie będzie jak ;-)

Co do seksu... my też mamy zakaz... możliwe że do 20 tygodnia, dopóki lekarz nie odstawi mi tej luteiny... przezyjemy ;-)

Lekarz mówił, że na połówkowym zobaczymy czy rosnąca macica pociągnęła za sobą łożysko. Na ten moment jest źle... Nawet na wyliczeniu prenatalnym wyszło, że z takim łożyskiem nie donoszę ciąży do końca. Cóż... Będę leżeć i pachnieć :) I jeść :D

reklama
Lekarz mówił, że na połówkowym zobaczymy czy rosnąca macica pociągnęła za sobą łożysko. Na ten moment jest źle... Nawet na wyliczeniu prenatalnym wyszło, że z takim łożyskiem nie donoszę ciąży do końca. Cóż... Będę leżeć i pachnieć :) I jeść :D
Co do tego łożyska to ponoć na początku ciąży sporo z nich przoduje lecz większość z czasem trafia na swoje miejsce wiec jest spora szansa że i u ciebie tak będzie :) :)

Ja dziś jadłam pizzę i tak się przejadlam że teraz mam brzuch jak w piątym miesiącu ciąży :O

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry