Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyobraź sobie ze ja na własne poprawiny ślubne poszłam w różowych trampkach obszytych koronka [emoji23] mało tego kupione w dniu poprawin rano [emoji6]mąż pow ze jestem niemożliwa [emoji23]ja tam uważam ze najważniejsze to czuć się wygodnie [emoji6] a sukienkę miałam eleganckąPaulinka no rzeczywiscie troche....zaszaleliscie
Ewkaa co ty super sie czuje...to sprzatanie to takie z przerwami ale czytam ze ty tez sie nie oszczedzasz...
Ja dzis obiad mam...na jutro musze cos pomyslec...bylam dzis w cukierni tort zamowic ba komunie ale jutro jednak wybiore sie z synem zeby sobie sam wybral w koncu to jego swieto...a sukienki w dalszym ciagu nie mam...wczoraj na necie w mohito ogladalam...chyba sie przejade w niedziele...a czy uwazacie ze jakies eleganckie baleriny moga byc na komunie...bo ja nienawidze szpilek...i boje sie ze kupie kolejne i tylko miejsce w szafie beda zajmowac bo i tak w nich chodzic nie bede...a poza tym w plaskich bedzue mi po prostu wygodniej. .
Rzeczy są obłędne. Mój jeszcze nie chce nic kupować A ja oglądam te Wasze zdj i zazdroszczę. [emoji54]Przyszła mi wyprawka dla malucha , czekam jeszcze na wozek, kupowalam wraz z wózkiem jako wyprawke [emoji4]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t3d [emoji272]
Rozumiem... każdy ma inną sytuację Ale i tak tę rzeczy są piękne [emoji7]lili no u nas wyszło teraz poki P ma prace i zarabia dobrze , bo w okresie wakacyjnym lipiec , sierpień mamy krucho z kasa + jakiś wypad na urlop to znow lasa potrzebna - wiec ja wtedy nie bede mogła sobie na nic pozwolić... A we wrześniu mam nadzieje , ze bede juz odpoczywać [emoji5]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Zapraszamy [emoji5]jak samopoczucie? Wiesz już jaką plec?Hej Kobietki, chciałabym do Was dołączyć
Jestem w 13 tygodniu, pierwsza ciąża. Dzisiaj byłam na usg genetycznym i lekarz powiedział że wszystko jest w jak najlepszym porządku także humor na resztę dnia poprawiony![]()
Pranie samo się robi, gary same się myją, podłoga sama się sprząta, rosół sam pyrkotał ponad 4 godziny
Teraz pranie wyjęłam z pralki w miskę, wstawiłam kolejne, a miska czeka aż mąż mi ją zaniesie do pokoju gdzie suszarka rozłożona :-) Sama się nie biorę za żadne podnoszenie, dźwiganie, przestawianie :-) Wypadałoby ogarnąć kuchnie, ale właśnie się obudziłam po godzinnej drzemce i jestem do niczego... ;-/xBUMx kupiłaś to wszystko z jednej strony czy z różnych? Genialne rzeczy.Przyszła mi wyprawka dla malucha , czekam jeszcze na wozek, kupowalam wraz z wózkiem jako wyprawke [emoji4]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedynie na wozek czekam [emoji4] z tej strony.xBUMx kupiłaś to wszystko z jednej strony czy z różnych? Genialne rzeczy.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom