Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynki? Ktoras dzis wizytuje?bylismy dzis z moim na zakupach i ciuut nas ponioslo...
ale jestem zadowolona z zakupow
![]()
12.10.2017 [emoji480]
No to mysle ze właśnie po skończeniu antybiotyku powinnaś zrobić te badania zeby mieć poprawny wynik. Nawet gdybys miała nadal wysoki to by Ci kazali brac dalej ten antybiotyk, a jeśli zaczęłaś go to mówią ze i tak trzeba go skończyć. Spokojnie, duomox podobno bezpieczny w ciązy a przy tak nie dużym przekroczeniu to nim sie obejrzysz bedzie to za TobąNo właśnie tez to przeczytal, ze może sie dzwignac a potem sie obniza.. Tak 7 dni , wiec za tydz dopiero bym mogła iść, bo gin mówił , ze po antybiotyku.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t3d [emoji272]
Powiem Ci szczerze że też bym się chyba załamała. Może iść do weta zapytać się co może być przyczyną takiego zachowania. Teraz koty maja okres nie wiem jak to się mówi... Rozrodczy? Też miałam kota 13 lat i nie wiem co bym zrobiła. Teraz zastanawiam się nad psem bo to moj pepuszek ale wiem że jeżeli stwarzałby zagrożenie dla dziecka to niestety szukalabym mu domu ale na pewno nie pierwszego lepszego. Jestem na 99%pewna że nic nie zrobi bo łagodny jak baranek i zaszw6jak przychodzi ktoś z dzieckiem to się nawet opiekuje i bawi z nim ale trzeba miec wszystko na uwadzeDziewczyny. Potrzebuję rady
Mamy kota. Też kot od początku jakoś za mną nie przepada. W dzień jest ok, leżymy sobie razem. A w nocy ona mi na twarz skacze, albo gryzie w ramiona dlatego zamykamy sypialnie na noc. Ostatnio drapie jak szalona w drzwi i maz ja z kuweta wywala do innego pokoju i tam jest zamknięta na noc. Bardzo się boimy jak to będzie jak ze mnie dzidzia wyjdzie, czy będzie jej tam samo nie lubiła jak mnie i z tego powodu zaczęliśmy myśleć żeby ją oddać do adopcji. Wystawiłam ja nawet na olx żeby zobaczyć jaka jest reakcja ludzi, czy ktoś wgl wchodzi na takie ogłoszenia. I pach. Dzisiaj ktoś do mnie napisał w jej sprawie czy jest do adopcjina razie nic nie odpisałam
mąż po mnie jedzie, że ten kot to była moja zachcianka i ma rację, to ja się uparłam na kota i to mnie ona gryzie, męża wcale
kocham tego kota, ale chyba boję się mieć w domu o nią i dziecko
co ja mam robić [emoji24][emoji24]