Muumi
Fanka BB :)
HahahaHehe , u mnie odwrotna sytuacja. Dwie dziewczyny już są, przydał by się siurokale mój też mówi że tylko dziewczyny umie. Może mieszkasz gdzieś blisko to jakąś zamiankę w szpitalu zorganizujemy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HahahaHehe , u mnie odwrotna sytuacja. Dwie dziewczyny już są, przydał by się siurokale mój też mówi że tylko dziewczyny umie. Może mieszkasz gdzieś blisko to jakąś zamiankę w szpitalu zorganizujemy
![]()
Moj tata pochodzi z Kujaw wiec czasem odwiedzamy tamte rejony [emoji4]Hahahaja na Kujawach mieszkam [emoji14] ale mąż pozna ze nie jego bo chłopaki wypisz wymaluj Tata [emoji14] tylko kolor włosów maja mój
![]()
A skad dokladniej?Moj tata pochodzi z Kujaw wiec czasem odwiedzamy tamte rejony [emoji4]
Ja 16 maja dopiero mam normalna wizytę, połówkowe pewnie 3-4tyg późniejJa 15 maja
No to ja jeszcze młodsza , bo 92rNie bo ja młodsza [emoji14] rocznik 91![]()
Dokładnie to samo powiedziałam jak mnie złapała biegunka w zeszłym miesiącu. Że już mam tak dość zaparc że ta biegunka jest super hahaJeszcze nie dawno narzekalam na zaparcia a dzis mam biegunke [emoji23][emoji23] ale z dwojga zlego lepsze to [emoji23]
Ja wizyta 11.05 i też dopiero będę się umawiać na połówkowe. Musimy uzbroic się w cierpliwość. Oby szybko minęłoJa 16 maja dopiero mam normalna wizytę, połówkowe pewnie 3-4tyg późniejjuż się nie mogę doczekać żeby znowu podejrzeć maluszka [emoji173]