Aga10_2018
Fanka BB :)
Cześć dziewczynyja dzisiaj idę do dentysty na usuwanie kamienia. Już z dwa lata nic z tym nie robiłam, trzeba wreszcue to ogarnąć.
Powodzenia :-) oby nie znalazł nic niepokojącego żeby wszystko dobrze było :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczynyja dzisiaj idę do dentysty na usuwanie kamienia. Już z dwa lata nic z tym nie robiłam, trzeba wreszcue to ogarnąć.
Matko, myślałam że będzie tłum a tu w nowym targu pełne kosze i żadnych ciężarnych. Spodnie sobie już wybrałam![]()
Raczej jest ok, bo miesiąc temu byłam na leczeniu jednego (bolał strasznie) i z pozostałymi było wszystko ok, dziękiPowodzenia :-) oby nie znalazł nic niepokojącego żeby wszystko dobrze było :-)
Ja nie polecam, pisałam już kiedyś wcześniej, że kupiłam w Holandii. Rozmiarówka zawyzona, pas odstaje na brzuchu i jakieś takie niewygodne [emoji14]Dajcie znać prosze jak te gacie to ja też się przejdę po pracy :-)
Klara jak ta słynna Klara u Lewandowskich? [emoji2] [emoji2]Gratulacje. Klara slicznie
Spodnie z Lidla spoko. Rozciagliwe. Noszę 36 i wzięłam 36 bo jest troszkę za duże nawet, a jak się rozbija będą wisieć, ale zakładam że tylek urośnie i kolejnych nie będe musiała kupować.Napiszcie czy te gatki z lidla sa fajne jak ktoras kupi i jak z rozmiarem.
Miałam to samo w pierwszej ciąży. Full leków na podtrzymanie, w 28tc na patologii podany steryd na przyspieszenie rozwoju płuc małej. Plus - uwaga hit - pyrantelum bo siedząc na patologii zarazilam się owsica.Ja bym najchetniej odstawila wszystko, bo tez nie lubie sie szpikowac tabletami, a na progesteronie czuje sie okropnie, po nospie chce mi sie wymiotować, ale tlumacze sobie, że robie to po to, aby w ogole donosic i urodzic zywe dziecko. Oczywiście, chcialabym zeby bylo zdrowiutkie, ale zawsze liczę sie z mozliwoscia problemow i chyba nie mialaby wyrzutow sumienia, gdyby ktos mi powiedział "to przez leki, ktore pani brała". Sama sobie ich nie zaordynowalam.
Sory Monami, do Ciebie miało być tylko pierwsze zdanie...