Poland1981
Fanka BB :)
Tak ale że oddzielnie pokazał głowę,brzuch,rączki,nóżki takie zdjęcie a ja chciałam zobaczyć małą w 3D wiadomo wizyta na NFZ na co ja liczyłam ważne że mała rośnie [emoji846]Super ze wszystko okA pokazał Ci chociaż monitor?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak ale że oddzielnie pokazał głowę,brzuch,rączki,nóżki takie zdjęcie a ja chciałam zobaczyć małą w 3D wiadomo wizyta na NFZ na co ja liczyłam ważne że mała rośnie [emoji846]Super ze wszystko okA pokazał Ci chociaż monitor?

Dzisiaj dzień faktycznie daje w kość.
U nas nie na czym oddychać :/
A jeszcze dwa Małe Szkraby Twoje pewnie też to odczuwają.
U nas nie ma słońca. Pogoda jak przed burzą. Tyle, że burzy brak. Echhh.
Mi sie w pierwszej ciazy nic nie dzialo z dziurka od kolczyka [emoji14] ale fakt, zarosla i juz nie wsadzilam [emoji14]

Echhh kolczyk. Też kiedyś miałam w pępku i na języku .. młodość młodość![]()
Ja jak skończę karmic cycem to ide zrobic tatuaz [emoji3][emoji3]Ja miałam na twarzy dwa kolczyki [emoji23] wyciągnęłam jak poszłam do 1 pracy. Teraz tylko tatuaże zostały
U mnie to samo. Taka duchota. Rano wyjechalam na małe zakupy ledwo wróciłam autem. Teraz leżę jak worek, mały jakiś nieruchawy na ciepło, ja już dwa razy się przebralam, tak mi gorąco.
A najgorzej że 2 tygodnie ma być tak ciepło i duszno.![]()
Ja w pepku, ale mialam zajebisty brzuch-plaski i umiesniony, wiec kolczyk wygladal zaje*biscie [emoji14] w jezyku i w nosie [emoji85] aktualnie mam tylko po jednym w kazdym uchu [emoji23] chyba doroslam [emoji41]Echhh kolczyk. Też kiedyś miałam w pępku i na języku .. młodość młodość![]()