Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumie Cię ja mam codziennie bóle mimo leków Ale pocieszam się że nie mam plamien i krawien A bóle sa bo rośnie macica.@patkapateczka No na szczescie nie. Ale takiego bolu jak przy okresie juz dawno nie mialam i dlatego mnie tak wytraszyl.
Tak bardzo Ci współczuję. Są takie czopki Torecan. Są mocne i dają radę. Miałam je w poprzednich ciążach, ale dopiero na etapie kiedy już lądowałam w szpitalu pod kroplówką. Jakieś tam skutki uboczne mają dla dziecka. Wtedy lekarz wybiera mniejsze zło. Ja na razie ratuję się leżeniem. Jem i piję na leżąco. Jakoś to idzie. Mam nadzieję, że gorzej nie będzie.Długo się nie odzywałam ale cały czas was czytam![]()
U mnie niestety bez zmian, chudnę w ekspresowym tempie...
Wymiotuje pawie całe dnie i to nie tylko od jedzenia bo od wody również .. byłam w przychodni na dyżurze w nocy a babka jedyne co dała to zwolnienie z uczelni i mówiła żeby brać Aviomarin ( bo ona jako zwykly lekarz nie może przepisać nic silniejszego ), nie wykupiłam tych leków bo nie sadze żeby na taki ciężki przypadek pomogły.
Jutro idę do gina i nie wyjdę dopóki nie da mi czopków przeciwymiotnych albo skierowania na kroplówki, bo ja już nie mam siły ....
Na zdjeciu opis całej trasyPięknie, gdzie byliście?![]()