Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wszystko tak samoCarenik, wg. Miesiączki 18 lub 18 października. A z usg jeszcze nie wiem. Ja miałam dostać okres teraz w sobote, testowałam w piątek i byly 2 II. Mieszkasz w Niemczech ?
Współczuje takiego złego samopoczucianiestety nic sie na to nie poradzi
![]()
tez tak samo testowalam i tez jeszcze usg nie mialam.No to jest jeszcze dl mnie szansa, a nick słuchaj bo że mnie właśnie taką Szczota jestJa mam dzisiaj pierwszą wizytę na dzień 6+6dam znać po 20:00
Jotka_Szczotka (skąd taki nickname?) gratuluję tesciku i załączam moj z 5 dni przed spodziewanym @. Czy tylko ja widzę moją kreseczkę, teraz już 7 tygodniową?
Zobacz załącznik 942419Zobacz załącznik 942421
a jak wasze poranki ? Bo ja wstałam z i mdłości straszne nie z głodu poprostu bleee coś czuje ze miska w najblizszym czasie będzie moja „przyjaciółka „Ja w czwartek bo ta wczoraj była całkowicie nie planowana![]()
Ja tez mam taka nadzieje ja tez czekam do miesiaczkiMam nadzieję, że zostanę z wami na dłużejmuszę nadrobić trochę żeby wiedzieć co i jak i głupio się nie pytać.