Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dostałam luteine na planienia i po 4 dniach przestałam. Czasami zdarzają mi się jescze plamienia ale bardziej taka kawa z mlekiemDo dziewczyn biorących Duphaston:
Po ilu dniach przyjmowania przestałyśie plamić?
Z góry dzięki za odpowiedz, jestem taka zaniepokojona :/
Bardzo dziękuje Ci za odpowiedz Kora!Ja dostałam luteine na planienia i po 4 dniach przestałam. Czasami zdarzają mi się jescze plamienia ale bardziej taka kawa z mlekiem
Ja nie plamię ale też mam brać duphaston i 3 razy po jednej aż do następnej wizyty.Bardzo dziękuje Ci za odpowiedz Kora!
Ja wzięłam tylko jedna tab na noc i jedna rano. Może to jeszcze za wcześnie by podziałało![]()
Nie mam pojęcia, na razie nieJa nie plamię ale też mam brać duphaston i 3 razy po jednej aż do następnej wizyty.
Mam wrażenie, że po nim nasilily się mdłości, też tak macie?
Tak , przeczytaj sobie ulotkę. To jest progesterol i on odpowiada za toJa nie plamię ale też mam brać duphaston i 3 razy po jednej aż do następnej wizyty.
Mam wrażenie, że po nim nasilily się mdłości, też tak macie?
Bardzo dziękuje Ci za odpowiedz Kora!
Ja wzięłam tylko jedna tab na noc i jedna rano. Może to jeszcze za wcześnie by podziałało![]()