Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No na tą kosmówkę, krwiaka i torbiel, pani doktor mówiła, że pomoże się wchłonąć.W takim razie na jaki problem dostałaś Duphaston Anka?
No tak, masz rację. Mam nadzieję, że jakoś to zniosęTak , przeczytaj sobie ulotkę. To jest progesterol i on odpowiada za to![]()
Ja też nie plamię, duphaston dostałam w wyniku polityki szpitalnej dla każdej kobiety w ciąży, która zgłosi się z bólami [emoji6] Najpierw miałam 3x1, teraz mam 2x1 do kolejnej wizyty 25.02. Co do mdłości to sama nie wiem. W szpitalu nie miałam, ale to był 4/5 tc. Tak po 6 tc dopiero się zaczęły. Czy ma to związek z lekiem - nie wiem. W poprzednich ciążach nic nie brałam, a rzygałam jak kot od 7 tc. Teraz to pikuś [emoji1787]Ja nie plamię ale też mam brać duphaston i 3 razy po jednej aż do następnej wizyty.
Mam wrażenie, że po nim nasilily się mdłości, też tak macie?
On przyjmuje na NFZ na oddziale, ale tylko raz w tygodniu przez 2h i tylko najcięższe przypadki. Nie można się do niego tak po prostu zapisać. On sam musi uznać, że jest taka potrzeba. Dlatego pisałam, że spróbuję z nim pogadać, żeby chociaż skierowania na te najdroższe badania mi wypisał z ramienia NFZ.@Nanya ja tak właśnie zaczęłam chodzić. Prywatnie(150zl) do ordynatora oddziału polozniczego w ktorym będę pewnie rodzić. Pracuje tez w przychodni przyszpitalnej i tam zapisalam się na 25.04 dopiero był termin. Pracuje tez w klinice gdybym miala rodzic prywatnie. Znam kilka dziewczyn ktore tak chodza i sa bardzo zadowolone. Moze ten prywatny lekarz tez by cie przyjal w przychodni? A może masz fajną rodzinną zeby czasem skierowanie dala? Albo jakis luxmed, medicover? W poprzedniej ciazy opłacalam sobue medicover, jakos 130zl i mialam w tym wizyty i badania.
Mi się podoba to ze ten lekarz teraz jak bylam na wizycie naprawde duzo czasu mi poświęcił i z racji tego ze nie bylo serduszka zaprosil mnir na oddział jak bedzie mial dyzur, tam mi zrobi usg. Inny kazalby przyjsc na dodatkową wizyte żeby zarobic.
Czesc,ktory tydzien?tez mam gule w gardle ale wymiotow brak, jestem 5/6 tydzienCzesc! Bylam na wrzesniowkach, ale ewidentnie moja owulka sie przesunela i termin wedlug usg mam na 8.10.19
Wedlug OM 24.09, wiec ja juz nie wiem gdzie powinnam byc [emoji23]
W kazdym razie Mlode ma 4,4mm, serducho bije.
Ja mam 33lata i dwojke dzieci 10/8l w tym roku. Ta ciaza to totalna wpadka.. coz zycie [emoji23]
Mam takie mdlosci, ze wybieglam dzis z Biedronki, bo myslalam, ze sie zrzygam na srodku.. nie mam obiadu dla dzieci i meza.. nie mam zakupow.. mam za to wielka gule w gardle [emoji52][emoji52][emoji52] to wcale nie jest fajne [emoji52][emoji52]
Oj , ciężko mi stwierdzić.No na tą kosmówkę, krwiaka i torbiel, pani doktor mówiła, że pomoże się wchłonąć.
A Tobie bardzo się odkleja?