Karolina94
Fanka BB :)
We flo w ustawieniach trzeba zaznaczyć "wyświetlanie tygodni-ukonczony". Taki system jest przez polskich ginekologow używany.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tymi tygodniami jak to sie liczy to ja nie ogarniam [emoji23]
We flo w ustawieniach trzeba zaznaczyć "wyświetlanie tygodni-ukonczony". Taki system jest przez polskich ginekologow używany.
Z oglądaniem rzeczy to chyba taka nasza norma bo ja też cos tam już oglądałam bardziej martwi mnie to, że kompletnie nie mam pomysłu na imiona..
Ja to mam nawet 8+To moze ktos jest bardziej obcykany. Jak jestem 4+2 dajmy na to to wizyta u gina powinna byc 6+ czy 7+ ?
Zobacz załącznik 1074664
Ja mam aplikacje ciąża plus i kilka innych ale ta jest dla mnie najlepsza można oglądać swoje dziecko jak w danym dniu wyglada jaki ma realny rozmiar co słyszy i obracać nim w 3D teraz to nieciekawie wyglada ale później super pokazuje animacje. Do tego są informacje o dziecku dla mamy i partnera także polecam
Hehe [emoji23][emoji23][emoji23] Mnie dzisiaj zaskoczyła jedna rzecz. Wlewalam do pralki mój UKOCHANY lenor Niebieski i stwierdziłam że dziwnie śmierdzi [emoji23][emoji23][emoji23]