reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Z oglądaniem rzeczy to chyba taka nasza norma bo ja też cos tam już oglądałam bardziej martwi mnie to, że kompletnie nie mam pomysłu na imiona..

My z dwoma pierwszymi dziećmi poprostu wybraliśmy razem imiona a z trzecim był problem bo nic nam się już nie podobało lub imiona były w rodzinie ale gdy wkoncu wymyśliliśmy imiona to wydarzyła się tragedia w rodzinie i byliśmy zmuszeni na zmianę imion bo się źle kojarzyły no i na szybko mąż wybrał imiona które dla mnie były ok śle nie było tej chemi z tym imieniem wiec długo byłam zła że jednak niestaneło na naszych imionach dlatego tym razem imiona są już wybrane i pod żadnym naciskiem nie zostaną zmienione.

Ostatnia edycja:
Adjustments.JPG

Ja mam aplikacje ciąża plus i kilka innych ale ta jest dla mnie najlepsza można oglądać swoje dziecko jak w danym dniu wyglada jaki ma realny rozmiar co słyszy i obracać nim w 3D teraz to nieciekawie wyglada ale później super pokazuje animacje. Do tego są informacje o dziecku dla mamy i partnera także polecam

A co do imion my mieliśmy chyba trzy do wyboru brane ale przed samym porodem moja mama rzuciła imię i tak nam się spodobało ze zmieniliśmy zdanie:) teraz tez mam spisane nasze wybory ale zapewnię się zmieni coś :)

Też ja mam... I jesteś na tym samym etapie co ja identyko [emoji16][emoji23]
Zobacz załącznik 1074664
Ja mam aplikacje ciąża plus i kilka innych ale ta jest dla mnie najlepsza można oglądać swoje dziecko jak w danym dniu wyglada jaki ma realny rozmiar co słyszy i obracać nim w 3D teraz to nieciekawie wyglada ale później super pokazuje animacje. Do tego są informacje o dziecku dla mamy i partnera także polecam
Screenshot_20200131-140120_Pregnancy%2B.jpeg

reklama
Moje problemy z brakiem kawy też się rozwiązały. Zrobiłam sobie małą z mleczkiem po kryjomu zanim mój prokurator wróci z pracy. Wziełam łyk i kolokwialnie mówiąc wyrzygałam wczorajsze śniadanie. To by było na tyle z mojej miłości do kawy.
Hehe [emoji23][emoji23][emoji23] Mnie dzisiaj zaskoczyła jedna rzecz. Wlewalam do pralki mój UKOCHANY lenor Niebieski i stwierdziłam że dziwnie śmierdzi [emoji23][emoji23][emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry