• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja chciałam iść się przejść po tortille bo tak mnie naszło Ale dziisja coś słabo się czuje. Wstałam i tak mi się w głowie zakrecilo że Aż Rafała i Marcina (czy. MROCZKI) przed oczami zobaczyłam [emoji23][emoji23][emoji23] Także mąż się ubral i poszedł. Ale wgl nic chyba hormony buzuja nie milosciernie bo duże z byle powodu [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja chciałam iść się przejść po tortille bo tak mnie naszło Ale dziisja coś słabo się czuje. Wstałam i tak mi się w głowie zakrecilo że Aż Rafała i Marcina (czy. MROCZKI) przed oczami zobaczyłam [emoji23][emoji23][emoji23] Także mąż się ubral i poszedł. Ale wgl nic chyba hormony buzuja nie milosciernie bo duże z byle powodu [emoji23][emoji23][emoji23]
A mnie lewy cycek chce zabić. Prawy nie boli, a lewy taki twardy że szok. Dotknąć nie można

reklama
A ja sie nazarlam jak swinia i czekam tylko czy zostanie przyswojone. Tortilla dlugosci od lokcia do palcow [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry