Karolina94
Fanka BB :)
I Ty to zmiescilas :OA ja sie nazarlam jak swinia i czekam tylko czy zostanie przyswojone. Tortilla dlugosci od lokcia do palcow [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I Ty to zmiescilas :OA ja sie nazarlam jak swinia i czekam tylko czy zostanie przyswojone. Tortilla dlugosci od lokcia do palcow [emoji23]
A ja sie nazarlam jak swinia i czekam tylko czy zostanie przyswojone. Tortilla dlugosci od lokcia do palcow [emoji23]
A mnie lewy cycek chce zabić. Prawy nie boli, a lewy taki twardy że szok. Dotknąć nie można
I Ty to zmiescilas :O
A ja śpię i śpię, a potem znowu śpię i śpię. Brzuch mam jak balon i czuję się jak balon. W dodatku bardzo śpiący balon [emoji42]
Jezu dziewczyny... A zezarlam cała tortille pierwszy raz w życiu!!@ [emoji33][emoji33][emoji33] Szok w trampkach! To nie było jedzenie to było wpierdzielanie! Mój mąż patrzył na mnie i się śmiał że tak spinam jakbym w życiu nie jadła!! [emoji23][emoji23][emoji23]