reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja też. Obudziłam się 15 minut temu, zjadłam i dalej bym pospała. Nie wiem kompletnie co się ze mną dzieje. Odcina mi prąd dosłownie. Jutro będę w pracy na nocy to muszę klika razy cukier zmierzyc, może niski? Innego wytłumaczenia nie mam. Miałam dziś w ciągu dnia trzy drzemki, a przecież spałam pięknie cała noc. Nie rozumiem.
Ja pospalam... jest mi niemilosiernie niedobrze...w glowie sie kreci....

Narazie wygląda to tak..
Screenshot_20200131-212517_Excel.jpeg

Też chętnie wybralabym sie na łyżwy. Myślicie że taka aktywność nie zaszkodzi dziecku? Boję się że się walne czy coś [emoji23][emoji23] Niby umiem dobrze wjeżdżać Ale jestem lamaga [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyny ja dzis łyżwy zaliczyłam ale nie obyło sie bez wizyty w kfc wiem totalnie nie zdrowo ale w nocy mi sie śnilo i jakoś jak zobaczyłam po drodze z zakupów to musialam zajrzeć...

Ja na przeziębienie pije gorące mleko z miodem jezeli chodzi o naturalne składniki..

No ja nie wiem czy nie pojde spac dalej... masakra jakas jest....
Ja też. Obudziłam się 15 minut temu, zjadłam i dalej bym pospała. Nie wiem kompletnie co się ze mną dzieje. Odcina mi prąd dosłownie. Jutro będę w pracy na nocy to muszę klika razy cukier zmierzyc, może niski? Innego wytłumaczenia nie mam. Miałam dziś w ciągu dnia trzy drzemki, a przecież spałam pięknie cała noc. Nie rozumiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry