Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tu przedstawiam gluta vel Pestka [emoji3] robiła mnie w ciula cały tydzień, że niby jej nie ma bo nie boli, nie mdli, cycki spadły a tu łajza ładnie sobie rosła[emoji23] 1,82cm. Jakoś już powoli można zacząć ją sobie wyobrażać[emoji3]
Menda mała no...[emoji23]Zobacz załącznik 1090823
Ja sie martwie, żeby sytuacja nie była aż taka zła, że poodwolują nam badania prenatalne z powodu zakazu przemieszczania sie [emoji33]
Już nie taka mała...jak by powiedział mój mały dwuletni siostrzeniec olGrzymA tu przedstawiam gluta vel Pestka [emoji3] robiła mnie w ciula cały tydzień, że niby jej nie ma bo nie boli, nie mdli, cycki spadły a tu łajza ładnie sobie rosła[emoji23] 1,82cm. Jakoś już powoli można zacząć ją sobie wyobrażać[emoji3]
Jaka jest cena takiego badania ,..mniej więcej ?Ja jutro muszę iść do laboratorium pobrać krew do testu PAPPA, a laboratorium ma wspólną poczekalnię z rejestracją w przychodni... Super...
Ja sie martwie, żeby sytuacja nie była aż taka zła, że poodwolują nam badania prenatalne z powodu zakazu przemieszczania sie [emoji33]
A łapiesz się na te refundowane badania że w NDM?Ja byłam u niego dopiero raz, we Wrzeszczu . Kolejną wizytę mam już zarejestrowaną na Piecewskiej. Nie wiem co z tym USG prenatalnym bo zapisałam się owszem do niego (w Nowym Dworze GD)ale babeczka z rejestracji powiedziała mi,że to że mnie zapisują nie znaczy dziś że się dostanę,bo przez syt w kraju może być tak , że odwoływać będą zabiegi , badania itd. i zajmować się tylko przypadkami wymagającymi interwencji . Wizytę u niego na Piecewskiej mam 7 kwietnia . Jeśli się nie uda dostać na to USG w Nowym Dworze , mam nadzieję że zrobi mi je wtedy odpłatnie na Piecewskiej
Gratuluję udanej wizytyA tu przedstawiam gluta vel Pestka [emoji3] robiła mnie w ciula cały tydzień, że niby jej nie ma bo nie boli, nie mdli, cycki spadły a tu łajza ładnie sobie rosła[emoji23] 1,82cm. Jakoś już powoli można zacząć ją sobie wyobrażać[emoji3]
Dziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?
Jaka jest cena takiego badania ,..mniej więcej ?