Myślę, że jak pójdziesz do lekarza, zobaczysz, że wszystko jest dobrze, osiągniesz ten spokójTo ja niestety spokoju nie czuje[emoji18]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że jak pójdziesz do lekarza, zobaczysz, że wszystko jest dobrze, osiągniesz ten spokójTo ja niestety spokoju nie czuje[emoji18]
Oby.Myślę, że jak pójdziesz do lekarza, zobaczysz, że wszystko jest dobrze, osiągniesz ten spokój [emoji8]
Cześć dziewczyny. Ja znów dziś obudziłam się o 4 i miałam rozkminy, no i spac nie mogłam.. Za chwilę zbieram się na pobranie krwi. Do wczoraj byłam tak pozytywnie nastawiona, a dziś czuję, że to plamienie podcięło mi skrzydła.. No nic, co ma być, to będzie![]()
Całkowicie co rozumiem. A dzisiaj jak?czysto.Cześć dziewczyny. Ja znów dziś obudziłam się o 4 i miałam rozkminy, no i spac nie mogłam.. Za chwilę zbieram się na pobranie krwi. Do wczoraj byłam tak pozytywnie nastawiona, a dziś czuję, że to plamienie podcięło mi skrzydła.. No nic, co ma być, to będzie![]()
Paulinka, wszystko będzie dobrzeJa też się obudziłam niespokojna. Dni się dla mnie teraz tak dluza. Szkoda,że nie można przewinąć czasu trochę do przodu. Ja mam betę o 16 i do tego czasu muszę jakoś złapać równowagę.
Mam nadzieję KochanaPaulinka, wszystko będzie dobrze ❤