reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja też się obudziłam niespokojna. Dni się dla mnie teraz tak dluza. Szkoda,że nie można przewinąć czasu trochę do przodu. Ja mam betę o 16 i do tego czasu muszę jakoś złapać równowagę.
U mnie ostatnio z równowaga strasznie źle.
Dobrze , że w piątek doktor. Chociaż napisał mi już rano ,że mam wrzucić na luz .
Jak uda mi się zrobić betę przed pracą po 8 to też plus minus koło 17 wynik. Ja jeszcze progeste zrobię.

reklama
Wątek pewnie pod koniec miesiaca bedzie zamykany jak juz dojdziemy do terminu 31.10 :)
A dlaczego chcecie zamykać tren wątek, ja jak byłam na lipcowkach 2016 to dołączyła tam dopiero chyba w 5 miesiącu a inne dziewczyny nawet później. Zawsze można utworzyć dodatkowy zamknięty żeby wrzucać zdjęcie i inne rz3czy tylko dla nas:-)

A dlaczego chcecie zamykać tren wątek, ja jak byłam na lipcowkach 2016 to dołączyła tam dopiero chyba w 5 miesiącu a inne dziewczyny nawet później. Zawsze można utworzyć dodatkowy zamknięty żeby wrzucać zdjęcie i inne rz3czy tylko dla nas:-)
Niby tak ale jak się tak zrobi to siłą rzeczy i tak byśmy się tam przeniosły
U nas na wcześniejszym forum, ale nie na tym portalu było tak z FB część dziewczyn się tam przeniosło żeby tylko filmiki wstawiać potem to nasze umarło po 2 latach a na FB żyje i ma się dobrze. Ale to częsty przypadek że FB niszczy fora z takich portali jak to

Kurde też się zbieram na betę i tak siedzę, kminie i zebrać się nie moge 😂 totalnego lenia złapałam dziś i najchętniej nakryłabym się mięciutkim cieplutkim kocykiem i poszła spać. Jednak kurde nie mogę bo muszę zebrać tyłek i ruszyć się w końcu.

Kurde też się zbieram na betę i tak siedzę, kminie i zebrać się nie moge [emoji23] totalnego lenia złapałam dziś i najchętniej nakryłabym się mięciutkim cieplutkim kocykiem i poszła spać. Jednak kurde nie mogę bo muszę zebrać tyłek i ruszyć się w końcu.
Też by mi się nie chcialo, ja z tych którym test wystarcza, jeszcze będzie czas się pokluc
Ale i tak muszę się zbierać do wyjścia bo zakupy trzeba zrobić do pracy na jutro i wgl coś żeby przeżyć dziś i jutro bo potem znowu wyjazd się szykuje

Tak pięknie śnieg pada:) aż chce się żyć
No w sumie zawsze chce się żyć ale w taki dzień wyjatkowo

reklama
Całkowicie co rozumiem. A dzisiaj jak?czysto.
Jaką miałaś ostatnio betę?
30.01. w dniu spodziewanej @ miałam betę 516. W nocy na papierze delikatne brązowe zabarwienie. Wiem że to może być pierwszy zwiastun poronienia, albo nic takiego. Zobaczę jak dziś wyniki, bo jak beta będzie niska i progesteron też spadł, to będę miała odpowiedź.. W sumie czuję się dobrze, brzuch nie boli, ale to nigdy nie wiadomo..

Do góry