reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

POWIEM i że już zaczyna mi się mega nudzić. Jestem 2tyg na zwolnieniu A czuje się jakbym była z pół roku [emoji23][emoji23] Ale jakoś ogarnę ta nuda, lepsza nuda i zdrowie mojego dziecka niż chodzenie do roboty i ryzyko. Jest mega ciężko i to jeszcze na maluch urzędasy podwójnie. Gdzie robisz okienko i ekspedycja na raz. A wszyscy mówi Ale masz posadke... No zajebista [emoji2356][emoji2356]
dobrze robisz ze poszlas na zwolnienie, niestety praca na poczcie jest fajna tylko z zewnątrz bo sie siedzi i ciepło, a naprawde to trzeba niezle zasówac zeby sie wyrobić. takze zdrowo leniuchuj :)

reklama
Hahaha [emoji23] Ja tez miałam Taki zamiar na wiosnę że się za siebie wezmę i WGL. Będę chodzić na aerobik coś teges na basen. No i tyle by było z mojego chudniecia [emoji23] teraz pójdzie w druga stronę byle tylko 40 kg nie przytyć bo będzie drama![emoji33][emoji33]
ja mialam zamiar na wiosnę zaczac biegac zeby oponkę zgubić.. moje plany musze przelozyc na za 2 lata [emoji23]
a jak wykupilam karnet na siłke na 3 miesiące to dowiedziałam się o 1 ciąży.. no nie jest mi dane byc fit[emoji23]

oj znam to chociaż ja mialam fajny zespol i razem pracowalo nam się fajnie i przez to milo wspominam...
zaraz będzie wiosna to zavzna sie spacery , potem zakupy dla malucha zleci jak strzała :)
POWIEM i że już zaczyna mi się mega nudzić. Jestem 2tyg na zwolnieniu A czuje się jakbym była z pół roku [emoji23][emoji23] Ale jakoś ogarnę ta nuda, lepsza nuda i zdrowie mojego dziecka niż chodzenie do roboty i ryzyko. Jest mega ciężko i to jeszcze na maluch urzędasy podwójnie. Gdzie robisz okienko i ekspedycja na raz. A wszyscy mówi Ale masz posadke... No zajebista [emoji2356][emoji2356]

Hej.
Dziewczyny !! Spałam od 18[emoji779][emoji779] zasnęłam w ubraniu, nawet nie dokończyłam zadania z młodym.[emoji33][emoji33]
Mój D mówi, że obudziłam się na leki i poszłam spać dalej.
Masakra jakaś.

Ja przy synu miałam ledwo 4 kg na plusie z czego syn miał 3930 kg. Po porodzie było mniej,ale przy kp plus 20 kg[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Hej, wstalam i juz dzis niechetnie zrobiłam sobie kawe, czyli od jutra herbatki...piersi zaczely wczoraj boleć, teraz czekam na mdłości:crazy::crazy:
Widzialam, ze o wadze pisalyscie, ja w ostatniej ciazy przytylam najmniej, 12 kg i tez jak zaszlam to nie wiedzac jeszcze o ciąży zaczelam ambitnie krecic hula hopem ;) teraz cwiczylam w sumie caly czas, ale mi waga wraca szybciutko po porodzie. A moja drobinka wazyla tylko 2090g, poniekąd przez moja anemie :/

Hej, wstalam i juz dzis niechetnie zrobiłam sobie kawe, czyli od jutra herbatki...piersi zaczely wczoraj boleć, teraz czekam na mdłości:crazy::crazy:
Widzialam, ze o wadze pisalyscie, ja w ostatniej ciazy przytylam najmniej, 12 kg i tez jak zaszlam to nie wiedzac jeszcze o ciąży zaczelam ambitnie krecic hula hopem ;) teraz cwiczylam w sumie caly czas, ale mi waga wraca szybciutko po porodzie. A moja drobinka wazyla tylko 2090g, poniekąd przez moja anemie :/
Mnie też muli i też zrobiłam kawę od tak,z przyzwyczajenia bardziej co mnie zdziwiło.

reklama
Do góry