reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja zawsze marzylam o Córeczce - marzenie sie spelnilo, ale jakby byly 2 to bysmy sie tez cieszyli bardzo. Tak piszecie o kp- zastanawiam sie czy tym razem spróbuję karmic... Doswiadczenie u mnie zerowe
ja przy kp mialam ciezkie początki bez doświadczenia bez pomocy w szpitalu kazali dokarmiać, a teraz nie wiem jak zakończyć bo mlody ciagle woła am am

reklama
Wlasnie o to chodzi ze az tak nigdy nie mialam :( wroce to kawe sobie po prostu zrobie... zasypialam bolala mniej wstalam to jest masakra...

Dla kolezanki sie smialam ze kaca mam od tygodnia... a boli nawet bardziej....
Ja niestety nie pomogę, bo nigdy mnie nie boli głowa.. Może jakieś okłady pomogą??

Ja zawsze marzylam o Córeczce - marzenie sie spelnilo, ale jakby byly 2 to bysmy sie tez cieszyli bardzo. Tak piszecie o kp- zastanawiam sie czy tym razem spróbuję karmic... Doswiadczenie u mnie zerowe
U każdej z nas było kiedyś zerowe.. Ale myślę, że warto chociaż spróbować, żeby nie żałować że się nie spróbowało :)..

Ja mam wrażenie, że dlatego nie bolą mnie piersi, że właśnie są przygotowane.. Też trochę się tym niepokoilam, bo jednak w ciąży z synkiem bardzo bolały, ale już sama widzę, że to nic nie znaczy..

No to mam nadzieję że u mnie jest dokładnie identyczna sytuacja
Czasem jeszcze zdarza mi się karmić ale oficjalnie uważam że to już zakończone:)

pampki = pampersy

ja narazie nic nie kupuję, napewno wstrzymam sie do wizyty a pierwsze zakupy po polowkowych, a wogole jak będę płec znała bo dla chłopaka to nam aż nadmiar

wczoraj leżałam i sie zastanawiałam jak sie ogarniemy bo w sypialni maly spi w łóżeczku ale dostawiony do domej strony a teraz co ? drugie łóżeczko z 2 strony?? : D oszaleje chyba w październiku [emoji23][emoji23]

To jakiś regionalizm? Nie słyszałam o czymś takim. W sklepie by zrozumieli jakbym chciała kupić te 'pampki'?

No jasne że sproboj! My pomożemy jak coś a jak coś się rzeczywiście dzieje to ważne żeby korzystać z cdl każdy problem jest do pokonania

A jak u Ciebie z piciem? Czasami głowa boli z odwodnienia
Macie jakies domowe sposoby na ból głowy? Od kilku dni umieram doslownie przez to, az podnosic sie boje bo od razu sie kreci w glowie... wyniki i tak zrobie wczesniej. Piguł za bardzo tez nie chce brac. A tez nie sposob caly czas spac zeby nie czuc bolu.. :(
Nigdy az tak mi glowa nie bolala ze az sie krecilo...

Ja tak z ciekawostek nie czuje w ogóle piersi, nic, po prostu zero.. ani nie są większe, ani bardziej tkliwe,a wyobraźcie sobie że leżałam i wypłynęła mi kropelka mleka, aż sama jestem w mega szoku, że piersi są "w gotowości" 🙈
Haha ale jaja 😍 U mnie też nic a nic z piersiami 😃 Czasami wydaje mi się, że brodawki są większe, ale jeszcze nie są takie na „stałe” 😂 Ale jak się położę, to czuję gulę 😂

reklama
Do góry