• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja dziś w kuchni miałam ze sto stopni na czterech gotowałam na sałatkę i na krokiety,a przy staniu przy naleśnikach myślałam że zdechnę ...zrobiłam ale jeść to mi się zabardzo niechce..
Mi cos na mozg padlo i postanowilam dzis zrobic pierwsze pierogi w zyciu🤦🏼‍♀️ Myslalam, ze sama sie ugotuje w tej kuchni, jak maz wrocil z pracy to sie przerazil bo taka czerwona bylam i sam sie zabral do roboty😄 byly przepyszne ale do tej pory nie wiem co mnie podkusilo, zeby w taki upal sie za to zabierac😅

Mi cos na mozg padlo i postanowilam dzis zrobic pierwsze pierogi w zyciu🤦🏼‍♀️ Myslalam, ze sama sie ugotuje w tej kuchni, jak maz wrocil z pracy to sie przerazil bo taka czerwona bylam i sam sie zabral do roboty😄 byly przepyszne ale do tej pory nie wiem co mnie podkusilo, zeby w taki upal sie za to zabierac😅
Ja codzien przy garach a potem mi się już nic więcej niechce robić...okna mnie wołają ale udaje że ich nie słyszę,lekarz kazał się oszczędzać ale jak sama nie zrobię to się same nie zrobią..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry