Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też kłucia, częściej chodzę siku, szybko jestem zmęczona i wcześnie chodzę spać. Dzisiaj mi niedobrze strasznie.Bardzo sie cieszeNarazie bez żadnych większych objawów ale ciągle chce misie siku i od rana do wieczoraj kłuje w podbrzuszu . A u was jak?
mnie często przy szybszym wstaniu kłuje prawy jajnik, częste bóle jak na okres i nic po za tym. Zapewne ta ciąża też będzie spokojna jak poprzednie jeżeli chodzi o dolegliwości, ale nie chwalę bo wywołam wilka z lasuBardzo sie cieszeNarazie bez żadnych większych objawów ale ciągle chce misie siku i od rana do wieczoraj kłuje w podbrzuszu . A u was jak?
U mnie tak samo tylko mdłości nie miałam nigdy jeszcze.U mnie też kłucia, częściej chodzę siku, szybko jestem zmęczona i wcześnie chodzę spać. Dzisiaj mi niedobrze strasznie.
Ja tak samo bardzo jestem zmęczona nie ważne ile bym spalaU mnie też kłucia, częściej chodzę siku, szybko jestem zmęczona i wcześnie chodzę spać. Dzisiaj mi niedobrze strasznie.
Moje się już trzykrotnie powiększyły. Chłop zadowolonyA mnie strasznie bolą piersia tak to niemam innych dolegliwości jak narazie ..
Gratulacje! Na kiedy wypada ci termin?4 dni przed miesiączka
24dc przy cyklach 27