reklama

Październikowe skarby :)

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,

a ja życzę, Państwo mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.

Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,

może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śnieg nam spadnie z rana.

*
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Wam spokój i radość,
a każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem.
Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości Świąt.

Życzy
Basia, Marcin i Mateusz

reklama
Zawsze sytych brzuszków dla wszystkich Maluszków
Stu samochodzików dla grzecznych chłopczyków
Najsłodszych pralinek dla grzecznych dziewczynek
Pociechy z dzidziusiów dla Mam i Tatusiów
Dorodnej choinki dla całej Rodzinki
Wszystkiego dobrego w Swieta dla kazdego
Tego wam życzą
Monika, Robert i Nicole :)

Idzie Mikołaj święty
wszystkim niosąc na święta moc życzeń i prezenty
aby każda buzia była uśmiechnięta
aby każde łezki były ze szczęścia
aby wszystkim marzenia się spełniały
aby każdy dzień był usłany różami i bez cienia goryczy
aby nikt nikomu źle nie życzył
by wszystkie serca były rozpalone żarem miłości
i złączone przyjaźni pomostem
by zawsze iść z głową do góry
przez wszystkie niepewności losu i niszczyć dobrem złości
by przeciwności były małe a nasze życie wspaniałe ...

Wszystkim duzo szczescia

POGODNYCH CHWIL SPĘDZONYCH W GRONIE RODZINNYM DUŻO UŚMIECHU I RADOŚCI OBY TEN SZCZEGÓLNY CZAS UPŁYNĄŁ W SPOKOJU I ŚWIĄTECZNYM NASTOJU ŻYCZY ANIA , PAWEL I DAMIANEK :)

Witam,

Jak u Was Swieta?

Sonia zachowuje sie wspaniale. Wczoraj wprawdzie miala cos dzien na niejedzenie i wigilie raczej patrzala jak jemy, ale dzis nadrabia za wczoraj :laugh:

Jest nawet grzeczna jezeli chodzi o choinke - wprawdzie korca ja bombki, ale ostatecznie tylko na nie patrzy.
Dostala od dziadkow odkurzacz i juz zadne inne prezenty nie byly wazne. Jakby mogla to bychyba nawet spac z nim szla. Ciagnie go wszedzie za soba i kaze nam zalanczac (sama nie ma tyle sily w paluszku, a jakos nie umiem jej nauczyc, by cala raczka sprobowala) i odkurza, odkurza...

Zdjeciami niestety sie szybko nie pochwale, bo mama wziela aparat do Wloch.

Szczesliwego dalszego swietowania.

Pozdrawiam,

Witam
No my właśnie wróciliśmy z Grand Placu to taki główny plac w Bruxelii, przez całe święta zrobili tam takie widowisko iż o 18 gdy jest już ciemno gaszą wszystkie choinki które są tam na placu na przeciwko zamku królewskiego mają taki olbrzymi rzutnik a na zamku królewskim wyświetlają krótkie filmiki swiateczne z różnych kraji.. niestety wszystkich nie mogliśmy obejrzeć bo było strasznie dużo ludzi, do tego zimno.. ciemno a naszej małej to nie pasowało i obejrzeliśmy tylko pare.
Np o Angli to puścili piosenke The Beatles, a wyświetlili flagę angielską, most , Big Ben, żołnierzyków :).
O Hiszpanii były byki i torreadorzy, Francja to Wiezę Eifla i Luvr.. no tak pieknie to wyglądało chcialąm zobaczyc co pokażą o Polsce ale cóż siła wyższa.. fakt żę straaasznie dużo ludzi tam było i ciężko się przemieszczać. Ale to nic w przyszłym roku nadrobimy :).
Nicole nie dostała od nas Laptopa bo nie było juz ich w sklepach!
Kupiliśmy jej takie odkrywcze drzewko :) które ma zjeżdżalnie dla piłeczek, huśtawkę, trampolinę no i klawisze z alfabetem, liczbami , a także odgłosami zwierzątek bardzo fajne :) zrobiłam foteczki to później je wrzucę.
A dzisiaj dostała od siostry Roberta taką książeczkę z Kubusiem Puchatkiem, która na każdej stronie gra i mówi co przedstawia rysunek do tego dana postać na rysunku rusza się :) bardzo fajna :).
Teraz oglądamy Teletubisie hehe.
Święta, święta i po świętach :).

U nas męcząco.:)Wczoraj 4 kolacje .....brzuch mam taki jak bym była w 3 miesiącu:) hehe.Dziasiaj świetowaliśmy u moich rodziców.......maskara .....dobrze że już się wizyta skończyła bo chyba bym się nie dotelepotała do domu.Damian grzeczniutki.Nauczył sie pozować do zdjęć strzela taki uśmiech że umarły by się uśmiał:)
Jutro jeszcze u teściów....ale już chyba nic nie zjem ...bo sie w kiecke na Sylwa nie zmieszcze:)Z prezentów najabrdziej rajcował go papier w którym były zapakowane hehe.
TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNY!!!
POZDRAWIAM

Witam,

Damian, Nicole, widze, ze nasze dzieciaczki zaczynaja pozowac do zdjec :) U mnie to samo, powiem Sonia robimy zdjecie, a ona juz sie odwraca i szczela usmiech.

Ania ja wprawdzie nie mialam tyle odwiedzin, ale moja tata to jak dla gwardi nagotowal i czuje chyba to co Ty. Od jutra przenosze sie na wode mineralna.

Dzis bylismy u pradziadkow. Sonia dostala wozeczek, odkurzacz w kat, za to wszystkie lale po kolei byly w wozku, a potem z rozmachem ladowaly na dywanie ::)

Pozdrawiam,

Dobry Wieczór

Oj coś tutaj cichutko... czyżbyście się tak objadły że ciężko do kompa podejść :) :)
Basiu a jak tam Mati?? Antybiotyk pomógł mam nadzieje???
Mała już śpi a my pracujemy ciężko.. na 2 kompy jedziemy bo do nowego roku chca aby skończyć :(
A jutro przyjedzie rowerek Nicole!!! :)
I czapeczka która zrobiła jedna dziewczyna z innego forum.. robi śliczne czapusie na szydełku no i ja o jedną poprosiłam.

reklama
Witam
Moniaa jakie śliczne foto Nicole w podpisie...artystka mała:)
Ja musze się zabrac i wam pokazac mojego łobuza.... bo nas nie ma w fotkach wcale:)
Nadrobie to jak bede roche wolniejsza....Narazie jakos jestem malo zorganizowana i z niczym nie moge sie tak dokonca pozbierac.pokaze wa fotki ze szpitala...ale to chyba juz jutro .Zaraz zabieram męzyka do łózecxka:) czas spalić kalorie:):):) po światecznych potrawach.

BUZIACZKI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry