reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Magda, to nieciekawie, wspolczucie, ja to przezylam w wigilie w zeszym roku. Ciesze sie, ze juz dobrze sie czujesz i ze Nikola tez juz prawie zdrowa.

Ania widac Damian bardzo towarzyski i pierwszy do zabawy ;)

Monia to sie zrelaksujesz na masazach ;) Mam nadzieje, ze pomoze, bol kregoslupa, to nic przyjemnego.

Pozdrawiam,

reklama
Dobry wieczór
Magda Zdrówka życze! jeju mam nadzieję że już się lepiej czujesz..
Dobrze że Nikola już czuje się lepiej :)
A ja dzisiaj się nudziłam no i zrobiłam nam kalendarz ze zdjęciami NIcole :)
12 kartek a na każdej z nich 4 fotki z całego życia Nicole :) hehe fajnie wyszło :)
jutro idę do lekarza na 9 do szpitala na przeciwko także blisko mam :)
Robert zostanie z małą.
No a tak to wszystko w porzadeczku,
Zdrówka wszystkim życze! I spokojnej, przespanej nocki :)

Moniaa trzymaj się..... widze że starość nie radość hihihih....i nas zaczyna dotykać....Mnie z kolei ostatnio bardzo boli nadgarstek...niebardzo mogę go wygiąć.....( tylko bez skojarzeń drogie koleżani hihihihi )Nie wiem co się stało bo ani się nie uderzyłam a ni nic....a jednakboli..ale nie mam czasu iść do lekarza....możesamoprzejdzie.
JESZCZE RAZ ZDRÓWECZKA DLA WSZYSTKICH !!!

Acha.... Moniaa masz jakiś szablonik kalendarza gdzie się wstawia fotki do niego?ja już wczesniej chcialam zrobić ale na necie znalazłam jeden szablon i w dodatku słaby..... Potem chciałam zamowić go u naszej koleżanki z formu......FANTAZJII, ale dzięki bogu tego nie zrobiłam...Teraz o niej hucznie na babyboom bo dziewczyny popłaciły kase...a ona kalenadarzy nie wysyła.....Na noworodku zdaje się tez jest jakas wojna z nią związana....Swoją drogą topo co się ogłasza...a potem nie wywiązuje się z obowiązków.........;/
No spadam sie szykowac do roboty....PAPA

Witam
Aniu ja miałam szablon w oprogramowaniu do drukarki którą kupiliśmy.Ale widziałam na necie kilka jak znowu je znajde to podrzuce Ci tutaj :P Postaram się dzisiaj :)
Uciekam mam troche sprzatania.

WITAJCIE !

DZIĘKUJĘ WAM ZA TROSKĘ :laugh: CZUJĘ SIĘ JUŻ DOSKONALE :laugh:
NIE WYCHODZIMY JESZCZE Z NIKOLĄ NA SPACERY ZE WZGLĘDU NA JEJ KASZEL , ALE JUTRO MOŻE JUŻ WYJDZIEMY NA TROCHĘ.

OBUDZIŁA SIĘ MUSZĘ LECIEĆ !
PA !

reklama
Dobry wieczór
Byłam u lekarza no i mam Lebiozę prawdopodobnie zaczeła sie w ciąży i męczy do dziś jest to poprostu od przesilenia kręgosłupa. No naraziem mam masaże przez 2 tygodnie 20 euro każdego dnia! Do domu przychodzi facecik całkiem całkiem.. ale masuje tak że jak dzisiaj mnie wymasował to wstać nie mogłam bo wszystko tak bolało ale to niby dobrze.. ciekawe.
CHoć przyznam że ogólnie czuję się taka zrelaksowana iw ogóle.. .

A zapomniałam sie Wam pochalić że NIcole dostała od chrzestnej pod choinkę lalkę Karolinkę która sama chodzi i raczkuje hehe, ale młoda ją ciaga za włosy ale lubi jak sobie za nia chodzi :)

No to chyba tyle uciekam odpoczywać do juterka! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry