reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Ale tu cicho.
Ja padam po tym weekendzie, wykladowcy nie oszczedzali nas, a wyklady przeplatane cwiczeniami od 8 do 19.

Sonia uradowana bo wrocila babcia i miala sie z kim wyglupiac w weekend.

Pozdrawiam,

reklama
A JA WŁŚNIE WRÓCIŁAM Z WARSZAWY....BYLIŚMY NA ZAKUPACH W IKEA I U ZNAJOMYCH PRZY OKAZJI...NIE CHCIAŁO NAM SIĘ SIEDZIEĆ NA TYŁKACH:)
A TAK NIEDZIELA ZLECIAŁA JAK ...
CAŁUSKI PAPA

WITAJCIE KOBIETKI !

JAKAŚ ZALATANA JESTEM OSTATNIO ! NIE MAM NA NIC CZASU !
CIĄGLE MAMY GOŚCI , ALBO MY GDZIEŚ SIĘ GOŚCIMY .

DZIŚ PRZYCHODZI DO NAS MAŁY KOLEGA NIKOLI - 14 - MIESIĘCZNY WNUCZEK NASZEJ SĄSIADKI - PODOBNO ISTNY SZATAN - ZOBACZYMY JAK SIĘ POBAWIĄ.

WCZORAJ BYLIŚMY U OLIWIERKA Z NIKOLĄ - BACZNIE GO OBSERWOWAŁA I MÓWIŁA " DZIDZI" , A KIEDY JA WZIĘŁAM MAŁEGO NA RĘCE ZACZĘŁA KRZYCZEĆ I PŁAKAĆ , NIE POMAGAŁO NAWET TO , ŻE ROBERT JĄ MIAŁ NA KOLANACH I TŁUMACZYŁ JEJ  SYTUACJĘ . BIEGIEM MUSIAŁAM ODDAĆ OLIWIERA MONICE !

MUSZĘ WAM POWIEDZIEĆ , ŻE W CIĄGU  TYGODNIA NIKOLA ZROBIŁA  SIĘ NIEGRZECZNA , ZŁOŚLIWA I TAKA ..... " ROZMAZANA ".  OBJAWIA SIĘ TO TYM ,ŻE NP. W MOMENCIE ODMOWY JEJ CZEGOŚ TAM - TUPIE , GRYZIE NAS , BIJE ,  ŻE NIE WSPOMNĘ O PŁACZU I KRZYKU . OCZYWIŚCIE REAGUJĘ NA JEJ ZACHOWANIE , PÓKI CO SĄ TO METODY TŁUMACZEŃ , ALE OBAWIAM SIĘ ,ŻE NA TYM SIĘ NIE SKOŃCZY.
A TO GRYZIENIE TO JUŻ KOMPLETNIE MNIE ZASKOCZYŁO ????!!!!!!

A PROPOS KLERU TO NIE CHCĘ SIĘ WYPOWIADAĆ , BO MOŻE URAZIŁABYM OSOBY PRAKTYKUJĄCE .......ALE DLA MNIE ZACHOWANIE KSIĘDZA W ANI DOMU BYŁO SKANDALICZNE .

POZDRAWIAM , MAGDA

Witam,

Wszyscy zalatani...

Monia masaze pomagaja, juz lepiej z kregoslupem?

Ania a jak sklep, juz pewnie luzniej tj. bez takiego stresu, juz wszystko sie ulozylo? Klientow duzo

Magda, zdjecia fajne, musze i ja sie zebrac, bo aparat w piatek dostalam, film z analogowego tez odebralam... Mam nadzieje, ze uda mi sie cos wstawic w tym tygodniu.
Widac Nikola bardzo zazdrosna o mamusie ;)
U nas naszczescie nie ma humorow, ale byly i wspolczuje - ja w ogole nie reagowalam, jak bardziej sie zloscila, brila to tlumaczyam, ale dla niej bardziej dotkliwa byla oja obojetnosc i nawet szybko jej przeszlo

Byla ostatnio marudna, ale juz wyszedl jej w koncu kolejny siodny zabek - dolna dwojka.

Pozdrawiam,

Witam
No widzę że Nikola zaczyna pokazywać różki.. moja też coś ostatnio zaczyna fiksować.
Co do weekendu to też miałam zalatany że szok choć fajny.
Nicole ogólnie spokojna ale wychodzą kiełki a to znaczy marudzenie choć nie zawsze.. .
Ania włąśnei jak tam sklep?
Mi masaże pomagają jeszcze ten tydzień i na kontrole, choć czuję się o wiele lepiej :) to ta dobra wiadomość
Ale zła taka że ostatnio jestem strasznie osłabiona i nawet raz zemdlałam! szok tak raptem zakręciło mi sie w głowie i padłam.. . No i dostałam witaminy od lekarza i kazał wypocząć bo to przemęczenie, stres..
A jak tu przy dziecku odpocząć? :))))

Magda Nikola super wygląda na zdjęciach :) a ta lalka z osiołkiem jest super :)

hello hello
U nas Damianowi chyba idą zabki....i też jest troszke marudnawy..ale idzie wytrzymac.
Co do sklepu to jak narazie nie narzekam jakoś sie kręci.Niestety taka jest prawda że ludzie sa tu biedni i wolą kupic pare fajnych ciuchow używanych niż jeden nowy za tą sama cene.Z resztą ja damiana ubieram teraz w ciuchy ktore sprowadzam i szczerze mowiąc wcale sie nie roznią od nowych.A wrecz przeciwnie jak go w cos ubiore i pojdziemy gdzies to sypią sie pytania gdzie mu kuopilam takie fajne ciuchy......Bo naprawde sa jak nowe wystarczy uprac i uprasowac.....a przede wszsytkim rzeczy te są oryginalne....a ja takie lubie:)
no to sie rozpisalam.jeden minus tego sklepu ze jak jest chwila spokoju i nie maludzi to jak sie usiadzie to jest ZIMNO ....Mam piecyk gazowy ...ktorym grzejemy ale niestety ja jestem zmarźluch i jakos malo mi to daje.A poza tym jest w porzo.
No to teraz spadam sie poprzytulac do męzyka..........
MADZIA .....APROPO zaczełaś juz starania o dzidzię??
bo cos chyba przycichł ten temat
my jak juz wcześniej pisałam zaczynamy w LUTYM
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH....MONIAA to dobrze ze rece masażysty dobrze na ciebie wpływają ;)

CZEŚĆ !

WCZORAJ PISAŁAM WAM ,ŻE NIKOLA BĘDZIE MIAŁA GOŚCIA , ALE NIESTETY DO SPOTKANIA NIE DOSZŁO PONIEWAŻ KAWALER SIĘ ZAKATARZYŁ :( .
UMÓWIŁYŚMY SIĘ NA WIZYTĘ INNYM RAZEM .

MONIA , ODPOCZYWAJ KOCHANA DUŻO !!!!!!! NIECH CIĘ ROBERT WYRĘCZA W PRACY . JA JESZCZE NIGDY NIE STRACIŁAM PRZYTOMNOŚCI , ALE SĄDZĘ ,ŻE TO NIEBEZPIECZNE - SZCZEGÓLNIE PRZY MAŁEJ .
NICOLE MA REWELACYJNE RAJSTOPKI :D

ANIA , MY "STARANIA " ZACZNIEMY CHYBA W PRZYSZŁYM ROKU , STWIERDZILIŚMY ,ŻE TAK BĘDZIE DLA NAS LEPIEJ . TAKIE SĄ PLANY , A JAKA BĘDZIE RZECZYWISTOŚĆ ? - ZOBACZYMY. ALE TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI !

SANDRA , NO WŁAŚNIE ! DAWNO NIE WIDZIAŁYŚMY SONI - WKLEKAJ ZDJĘCIA "NATENTYCHMIAST " :laugh:
A JAK NA UCZELNI ? SESJA ZA PASEM CO ?

BASIA , A JAK MARCIN - ZDROWY JUŻ ? POWRÓCIŁAŚ DO OBOWIĄZKÓW DOMOWYCH CZY NADAL " NIE MA JAK U MAMY "?

RONDZIA , CIESZĘ SIĘ ŻE Z MICHASIA KRĘGOSŁUPEM OK.

SERDECZNOŚCI , MAGDA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry