reklama

Październikowe skarby :)

reklama
no witam
widze ze nowe suwaczki super! :)
ja sie czuje dobrze odpoczywam-czyli leniuchuje
ale mala cos upierdliwa.. nie wiem czy te kielki tak mecza? ::)
dzisisaj ide kupic malej nowa butelke taki bidon-niekapek z Nuby. mala w prawdzie pije z niekapka Aventu ale nie umie sama bo nie wie ze trzeba podniesc butelke do gory i wtedy sie zlosci, a ten bidon jest ze slomka i moze bedzie jej sie lepiej pilo:)
ostatnio taka przylepa sie zrobila ze nie wiem a do tego ukradla mi myszke i uciekla do kuchni hyhy szatan! ;D

Czesc wszystkim..
a cicho tuuuuuu jakby kto co posial!
Mam nadzieje ze nie polamalyscie nog (lod u nas na ulicach jak cholera) i dojsc do kompa nie mozecie. Chociaz jak troche znam niektore z Was to pewnei czolgac by sie czolgaly ale dotarly. I tak trzymac..
Ja sie ostatnio tez czesto nie udzielam ale jak wracam do domu to padam na ryj. Nawet nie pamietam czy dziecko zdazy sie nacieszyc. Z reszta chyba w ogolnie jakos smutno. Ale coz nikt nie obiecywal ze bedzie lekko.
Musze zrobic jakies badania bo strasznie slaba jestem ostatnio. Zobaczymy.
Co do postepow Miska to zwariowal na punkcie ojca. Jak uslyszy ze idzie to sie drze tata tata i leci do drzwi a pozniej nie daje mu wejsc bo stoi w progu i mu opowiada nie wiadomo co. Jak juz tatus wejdzie to oczywiscie juz nie ejst do niczego potrzebny i wiercic dziure w brzuchu matce trzeba.
Na krecika juz nie moge patrzec. Zaczelam chowac pilota od dvd bo maly jest na etapie ze nie musi go ogladac ale sluchac koniecznie i czasami okiem rzucic. Rozwydżeniec jak cholera.
Co do humorow to nasze dziecko sprawdza chyba ile moze i wlasnie zaczelam sie brac za niego, bo jest fajny jak ma wszystko co se wymysli a jak cos sie nie da to jest darcie japy jak cholera i sie prezy i wiszczy. "Przeprowadzilam dzisiaj rozmowe z nianka" zeby nie dawac mu wszystkiego co chce bo niedlugo zwariujemy i pierwszy krok to embargo na krecika i na odkurzac bo od dzisiaj rura od odkurzacza to podobno ekstra zabawka. Otwiea se szafe i wyciaga, boje sie tylko ze se na leb zwali. WIec przy mnie robil dzisiaj trzy podejscia do szafy, trzy razy sie nie udalo i wyluzowal. Ciekawe czy jutro babcie (nianie) "przekona" ze jednak powinien sie tym bawic...
Ogolnie jest wiec srednio grzeczny ale kochany okrutnie.
To tyle, ide zlec bo zaraz bede pisac nosem.
Papatki

Acha, jak sie go pytam ile ma lat to mowi czydzieści ;D

Witam,

U nas znosnie. Sonia jest raczej kochana, ale ostatnio ma dziwne zabawy; jak nigdy nie mialam z tym problemow, tak teraz to juz nie mam sil. Sonia uwielbia grzebac w smieciach, robic porzadki w szafach, uwielbia wrecz robic porzadek w miom plecaku... Nie robi tego specjalnie, na zlosc, poprostu ostatnio to ja ineteresuje. Spokojnie moge do niej isc i poprosic, by przestala, by posprzatala, ale nie potrafie jej tego calkowicie wybic z glowy...

Monia i jak Twoje samopoczucie, mam nadzieje, ze juz sie lepiej czujesz, nie jestes taka slaba.

Rondzia Ciebie tez cos bierze, moze to jakies przesilenie, juz zima ostro daje sie we znaki..?

Ja jak zaczynam sie slabiej czuc, to zazywam magnez musujacy - tak na trzy miesiace wzmacnia.

Wczoraj wybralam sie na snowbord z znajomym i troche poszalelismy - raz sie tak wywrocilam, ze biodro mam mocno szczaskane i ledwo chodze, ale mimo to zrelaksowalam sie.

Co do sesji, to mam wlasciwie luzy. Powtarzalam drugi rok, na ktorym tylko jeden egzamin mialam w plecy. Okazalo sie, ze dwa przedmioty przedluzyli i teraz dopieor koncza sie egzaminem, ktory ja juz mialam zaliczony, wiec teraz tylko spokojnie pozaliczam cwiczenia i mam trzy tygodnie ferii ;D
Rafal juz ma zaklepany urlop, wiec spedzimy troche czasu w rodzinnym gronie

Pozdrawiam,

HEhe z tymi odkurzaczami.... Mój odkurza 4 razy nadzień.Sam wyciąga odkurzacz z szafki i jeżdzi po całym domu azpokoiku do kuchni z kichni do drugiego ...a na koniec stołowy ;D.Traktuje go jak jeździk....a hipopotem w kącie stoi... Rury go tam nie jarają jak samo to że on się rusza:)
Pozdrawiam

DOCZOŁGAŁAM SIĘ I JA :laugh: DO KOMPUTERA ;)

KURCZĘ ZIMNO U NAS - -10 NA TERMOMETRZE BRR

MÓJ GRYZOŃ TROCHĘ SIĘ USPOKOIŁ , NIE DOKUCZA JUŻ TAK JAK W ZESZŁYM TYGODNIU.

A JA TEŻ JAKAŚ SMĘTNA CHODZĘ , NIE MAM APETYTU , NAJCHĘTNIEJ BYM NIC NIE JADŁA . NA DODATEK CHYBA NIE POJEDZIEMY NA NARTY BO ROBERT MA DUŻO PRACY , A JESZCZE ŻEBY TEGO BYŁO MAŁO TO OD 30 STYCZNIA ZOSTAWIA NAS SAME NA TYDZIEŃ >:(

JAK PRZECZYTAŁAM SANDRA ,ŻE BYŁAŚ NA STOKU TO AŻ MNIE ZAKUŁO Z ZAZDROŚCI :(

BASIEŃKO A CO TY RYBKO SIĘ WCALE NIE ODZYWASZ ? MASZ KŁOPOTY ?

CAŁUSKI DLA WSZYSTKICH , MAGDA

Witam,

Magda ja w zeszlym roku nie pojechalam ani raz, a przeciez mam blisko, bo samochodem to nawet w niecala godzinke do najblizszego stoku.
W tym roku stwierdzilam, ze przynajmniej raz musze wyskoczyc i chyba na tym razie sie skonczy, chyba, ze uda sie w lutym...

Pozdrawiam,

Witam
Ja czuję sie lepiej. Wiecie co to wszystko było spowodowane przez @.. a ja myślałam że już w ciązy jestem ;D Ale jednak nie choć przyznam że obiawy takie były heheh. No ale spoko nie jestem :)
Kręgosłup raz boli raz nie .. nie wiem od czego to zalezy.
Dzisiaj byłam z małą w parku i trochę poszalałyśmy raz ja ją goniłam raz ona mnie i na koniec mała zaryła nosem w piasek hehe nic się nie stało ale pranie musiałam wstawić bo u nas wczoraj deszcz padał więc taki mokry piach. No a mamy tylko jedną kurteczkę:)
No moja mała biega za odkurzaczem ale sama się go nie czepia.. ona za to lubi bawić się suszarką na bieliznę:) nie wiem czemu.
Za to zrobiła się posłuszna.. jak ja się o coś poprosi to przyniesie jak mówię idziemy zmienić pampersa to idzie do pokoju super wszystko rozumie :) fajnie.

reklama
CZEŚĆ !

MONIA , NAJWAŻNIEJSZE ,ŻE JEST JUŻ CI LEPIEJ :laugh:
NIKOLA TEŻ DZIŚ WYWINĘŁĄ ORŁA NA ŚNIEGU , NA SZCZĘŚCIE MA TYLKO TROCHĘ ZARYSOWANY POLICZEK .

WCZORAJ BYLIŚMY ZNOWU U OLIWIERKA - NIESTETY MA KOLKI , WZDĘCIA , PROBLEMY ZE ZROBIENIEM KUPY . W OGÓLE ZACZYNAJĄ SIĘ PROBLEMY PONIEWAŻ MONIKA MA CHUDE MLEKO I MAŁY SIĘ NIE NAJADA , DOSTAWAŁ WIĘC BUTELKĘ I TERAZ JUŻ NIE CHCE CYCKA - NIC W TYM DZIWNEGO Z BUTLI SAMO LECI .
ZA TO MONIKA CZUJE SIĘ REWELACYJNIE , JUŻ PROWADZI SAMOCHÓD , WYCHODZI Z MAŁYM NA SPACERY, MAŁO TEGO DZIŚ IDĄ Z NAMI NA DANCING.
I TO PO CESARCE .

PA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry