reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Basia, zgadzam sie, ze lepiej wiedziec na czym sie stoi i zgadzam sie, zawsze jak zachoruje to robie sobie wyrzuty, ze zle o nia dbam.
Mam nadzieje, ze to jakas blachostka np jedzeniowa.
Monia ja jestem uczulona na roztocza i mam koszmar w okresie grzewczym, bo od kaloryferow jest wzmozona aktywnosc roztoczy (kurzu) i zawsze rano przez pare godzin kicham - koszmar.

Sonia juz dzis niezle wyglada, nocke mialam nieprzespana, ale nawet nie przez kichanie czy kaszlenie. Staram sie by w ciagu dnia tez sporo lezala, nie ganiala, wiec jest wypoczeta i w nocy chce sie bawic a nie spac ::) Kaszle nadal, katar zrobil sie gesty, ale juz calkiem niezle je.

Pozdrawiam,

reklama
WITAJCIE !

TO RZECZYWIŚCIE SIĘ SANDRA  UMĘCZYSZ , ROZTOCZA PRZECIEŻ SĄ WSZĘDZIE I NIE MOŻNA ICH WYELIMINOWAĆ, JEŚLI SIĘ MA ALERGIĘ NA JAKIEŚ PRODUKTY TO ICH NIE JESZ , A TU NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI.

MOJ BRAT WYJECHAŁ Z RODZINĄ NA NARTY I ZOSTAWIŁ NAM POD OPIEKĄ SWOJEGO PSA - BOKSERKĘ LIZĘ , KTÓRĄ NIKOLA UWIELBIA  :laugh:  CAŁY CZAS CHCE , ABY PRZYPROWADZAĆ LIZĘ DO DOMU ,I NAJPIERW  ZABAWA PO PACHY , A PÓŹNIEJ PŁACZ. CO JEJ SIĘ PRZYPOMNI TO STAJE POD DRZWIAMI DO PIWNICY - BO TAM ŚPIĄ LIZA I GORAN I PUKA DO NICH  :) MUSIMY JĄ ZMYLAĆ CAŁY CZAS , ŻE LIZA ŚPI , ROBI AM ITP...

CIESZY MNIE ,ŻE NIKOLA OSTATNO CORAZ CZĘŚCIEJ ZAŁAPUJE WIERSZYKI , KTÓRE JEJ MÓWIĘ , WIEM ŻE SKUPIA NA NICH UWAGĘ BO WSPÓŁPRACUJE CZYLI KIEDY MÓWIĘ JEJ  " W POKOIKU NA STOLIKU ...." NIKOLA BIJE JAJECZKO - CZYLI UDERZA SIĘ W KOLANKO ,  " A SKORUPKI WYRZUCIŁA..."  - WYMACH  RĄCZKĄ , A NA KONIEC " ...A MAMUSIĘ POCAŁOWAŁ " - DOSTAJĘ SŁODKIEGO BUZIAKA  :laugh:
TERAZ SZLIFUJEMY " OPOWIEM CI BAJKĘ JAK KOT PALIŁ FAJKĘ " :laugh:

WPADNĘ DO WAS PÓŹNIEJ

Dobry wieczór..
Mała śpi wymęczyliśmy ja dzisiaj.. Robert miał dzisiaj wolne więc bawiliśmy się w chowanego :D :D
Pogoda u nas dzisiaj brzydka lało cały dzień.. nigdzie nie byliśmy.. .
No a tu dla Was test czy jestescie aniołkami czy diablicami :D :D
WIecie ja ledwo sie mieszcze jako aniołek tylko 51% ::) ;D
http://www.purescore.com/pure5.html

Witam,

U mnie bylo 66%. A o wynik testu to chyba facetow powinien interesowac ;)

Magda u mnie jest podobnie z wierszykami, ale mam inny, raczej piosenka:
dylu, dylu na badylu - udajemy gre na skrzypcach
firli, firli - gra na flecie
plum, plum, plum - na pianinie
fiku miku na patyku - na cymbalkach
trala lala - na trabce
bum, bum, bum - ulubione - gra na bebnie, ale uderzamy sie w klatke piersiowa i jak mowie bum bum, to dudni

Pozdrawiam,

O ! MOGĘ ! WIĘC WITAJCIE !

NAPISAŁAM DO WAS RANO , ALE NIESTETY NIE POKAZAŁ SIĘ POST .

JESTEM ANIELICĄ NA 73 % ;)

NIKOLA , NAPRAWDĘ CORAZ GRZECZNIEJSZA ! BAWI SIĘ Z LIZĄ - DAJE JEJ KIEŁBASKĘ Z LODÓWKI - ALE MA RADOCHĘ , HE HE HE PIES TEŻ :D - NIE BĘDZIE CHCIAŁA DO SWOJEGO DOMU WRACAĆ :D

MUSZĘ SIĘ ZMOBILIZOWAĆ I WKLEIĆ NOWE ZDJĘCIA .

TYMCZASEM LECĘ NA DÓŁ BO MĘŻUŃCIO WŁAŚNIE ZA BRAMĘ WJEŻDŻA .
PA

o no to dziewczyny ładnie ładnie.ja raz zrobiłam w jednym przedziale a potem w drugim przedziale w obydwu mi wyszło że jestem na pierwszym stoniu do piekła.... teraz 38 %
Najważniejsze dzisiaj zauważyłam u DAMIANA 9 zabka lewą górną 4.Dlatego był troche rozdrażniony
CAŁUSKI SPADAM LULAĆ

WITAM  MOJE KOLEGÓWY ! :laugh:

TAK ,  NIE ROZPISUJEMY SIĘ OSTATNIO ZA BARDZO WSZYSTKIE !

MAM , MYŚLĘ UZASADNIONE PRETENSJE DO CO NIEKTÓRYCH Z WAS - MIANOWICIE - SONI TO JA JUŻ DAWNO NIE WIDZIAŁAM , DAMIANEK TEŻ MA SIĘ CZYM POCHWALIĆ - W KOŃCU 9 ZĄB TO SUKCES , MICHAŚ NA PEWNO POTRAFI JAKĄŚ NOWĄ SZTUCZKĘ , A JEŚLI CHODZI O MATIEGO TO ZA CHWILĘ ZAPOMNĘ JAK ON WYGLĄDA .
   MAMUŚKI KOCHANE DO ROBOTY ! WKLEJAĆ ZDJĘCIA PROSZĘ I  CHWALIĆ SIĘ SKARBAMI  :laugh:

reklama
Madzia,
Michas umie duzo sztuczek a najlepiej to zdejmowac gore od pizamy i popierniczac po chalupie z golym brzuchem i sie po nim okladac. Straszny lobuz jest i rozwydrzeniec. W pracy nie mam czasu pisac a jak wroce do domu i zjem obiad o 19 to juz mi sie przy kompie nie chce siedziec. Ale moze sie zmobilizuje i wkleje jakies foty i sie rozpisze, obiecuje...

A Mati to z tego co pamietam troszeczke byl do Basi podobny, nie??

Pozdroooofka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry