reklama

Październikowe skarby :)

Witam witam
No nasze maluszki to juz coraz cfańsze się robią:)
Dziś są moje urodzinki :D

U nas jest ciepło temp dodatnia ale trochę pochmurno wiem że w Polsce straszne mrozy pozdrawiam iżyczę ciepełka! :)

reklama
Moniaa
W tym dniu nalezacym wylacznie do Ciebie pragne zaofiarowac Tobie wszystkie wspanialosci tego swiata, a Ty sposrod nich wybierz te, ktore przyniosa Ci radosc, milosc i szczescie.

Wszystkiego najlepszego !

A u nas rzeczywiście mrozy " nadejszły " - w nocy - 22 st. , teraz - 15 st. , i ze spacerku nici >:(

To urwis z tego Michasia , ciekawe po kim to ma ? ;)

Witam,

Monia wyszystkiego najlepszego
prezenty3ti.gif

Sonia juz zdrowa, ale ze sperow nadal nici >:( mrozy przyszly i dalej sie w domu kisimy.

Pozdrawiam,

Ciotka Rondzia ...taka prawda hihihi......
U nas taki piździże nie otworzyłam sklepu jutro też siedze na chawirze... rano było -25 brrrr
MONIA to TY STARA JUZ JESTEŚ

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!! 100 LAT

Dobry wieczór!
Serdecznie dziękuje za życzonka :)
My dzisiaj mieliśmy mała imprezkę dzieci były i było bardzo wesoło :)
Ale mała zjadła dzisiaj tyle co przez tydzień nie wciagneła w siebie!!! a co gorsza kupy nie było!
Mam nadzieję że w nocy nie będzie! hehe
No ale grunt że maluchy dobrze się bawiły :)

Rondzia pisze:
Hi hi hi Rondzia - też Cię kochamy :laugh:

Co porabiacie dziewczynki w te mroźne dni ?
Najgorsze jest w tym wszystkim to , że nie można wyjść na spacer :( Nikola ciągle bierze mnie za rękę i podprowadza do drzwi . Wymyślamy jej różne nowe zabawy , aby tylko zapominała o spacerku - nawet śladem Moniki bawiliśmy się w chowanego .

Naszej córce wyszedł dziś ząbek - lewa dolna trójeczka - dlatego popłakiwała w nocy przez sen .

reklama
Dobry wieczór :)

No u nas aż tak zimno nie jest tylko -4 i do tego słonko super pogoda na spacerki i zdrowe powietrze :)
Chodzimy sobie do parku mała biega i biega zaliczy wszystkie psie odchody hehe i do domu hehehehe.
Dzisiaj cały dzień nie miałam czasu aby usiąść spokojnie przy kompie i zajrzeć tutaj.. no ale cóż:).
No pozdrawiam Was ciepło w te mroźne dni! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry