reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Czesc
Magda dla calkowitego protestu musisz se kupic jeszcze filoetowy stroj panczenisty z telewizorkiem na brzuchu.
Wtedy to dopiero bedzie protest - sama torebka srednio powali na kolana.

Nieznajoma nie wyjezdza i chce sie spotkac... zobaczymy
pozdrawienia dla reszty

reklama
Ho ho się kolegówy dogadały na spotkanko ! Z cicha pękł , nic nikomu ! Bez nas :wściekła/y::szok: Zapamiętamy ! Prawda dziewczyny ?!;-)

He he Bawcie się cudnie i ucałujcie jedna drugą od nas :-)

Co do stroju ...... aż taka ekstrema powiadasz ?! Przemyślę ;-):cool:

Witam,

Bylam z Sonia i dostalam skierowanie do alergologa. Mialam tylko nadzieje, ze spotalyscie sie, slyszaly z czyms podobnym i mozecie cos doradzic, znacie jakies skuteczne sposoby. Lekarz oczywiscie, obowiazkow bedzie zaliczony.

Pozdrawiam,

No i duuuuuża duuuuża lipa siedzimy na dup...........Damian dzisiał złapał choróbsko.Przyplatała się angina ropna...aż dziw bierze...wczoraj okaz zdrowia.Rano kaszelek ... w południe żyganko ...po spaniu kaszlisko jak cholera i wizyta u lekarza. Także nici z weekendu i spotkania.

Dobra to chociaż ja dojadę ...... Kup dużo wódki !!! ;-) Ja wezmę strój panczenisty ;-):tak: Obgadamy to towarzystwo ;-):tak::szok:;-)

Aniu zdrówka dla Twojego chorowitka . Buziaczki !

Dobra Magda weź strój. Telewizora już nie tachaj, pożyczę ci swój.
A będą uszy piekłyyyyyyy!!!! Aż miło.
Pozdrawiam all

jak ja już się czegoś uczepię ...... Teletubiś w polskim wydaniu :

http://images12.fotosik.pl/83/6c43ff37b6c4f921.jpg

Rondzia i z Twoim mi będzie za ciężko .... ja leń do roboty i noszenia jestem , kupię sobie przenośne dvd i ruszem w miasto ! Załatw opiekę dla Michasia , chłopa wyślij na delegację co by biedak zawału nie dostał na progu.

He uszy ??!! a poliki jaki czerwoniutkie będą

Dzięki za pozdrówki..... tego w polskim wydaniu dostałam dzisiaj na maile......poprosty wysiadlam.... heheh

reklama
Kurna Magda, czym karmisz te sarenki?
I z rocznikiem sciemniasz. Mala wyglada na rok starsza. Chociaz na zdjeciach nigdy proporcji nie widac. Za to po dlugosci wlosow widac. Moj dalej lysy nad uszami.
Wczoraj sie polozyl z nogami na poduszce, rece wzial pod glowe. Beknął i mowi dumny z siebie "ale jestem swinia!!"
Pozdrawiam

Do góry