Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc
Magda dla calkowitego protestu musisz se kupic jeszcze filoetowy stroj panczenisty z telewizorkiem na brzuchu.
Wtedy to dopiero bedzie protest - sama torebka srednio powali na kolana.
Nieznajoma nie wyjezdza i chce sie spotkac... zobaczymy
pozdrawienia dla reszty
Bylam z Sonia i dostalam skierowanie do alergologa. Mialam tylko nadzieje, ze spotalyscie sie, slyszaly z czyms podobnym i mozecie cos doradzic, znacie jakies skuteczne sposoby. Lekarz oczywiscie, obowiazkow bedzie zaliczony.
No i duuuuuża duuuuża lipa siedzimy na dup...........Damian dzisiał złapał choróbsko.Przyplatała się angina ropna...aż dziw bierze...wczoraj okaz zdrowia.Rano kaszelek ... w południe żyganko ...po spaniu kaszlisko jak cholera i wizyta u lekarza. Także nici z weekendu i spotkania.
Rondzia i z Twoim mi będzie za ciężko .... ja leń do roboty i noszenia jestem , kupię sobie przenośne dvd i ruszem w miasto ! Załatw opiekę dla Michasia , chłopa wyślij na delegację co by biedak zawału nie dostał na progu.
Kurna Magda, czym karmisz te sarenki?
I z rocznikiem sciemniasz. Mala wyglada na rok starsza. Chociaz na zdjeciach nigdy proporcji nie widac. Za to po dlugosci wlosow widac. Moj dalej lysy nad uszami.
Wczoraj sie polozyl z nogami na poduszce, rece wzial pod glowe. Beknął i mowi dumny z siebie "ale jestem swinia!!"
Pozdrawiam