reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Cześć

No...ale miałam ciężką noc.Pawłowi ustąpiło drętwienie......dziś będzie miał robione badania.Leży na neurologii, czeka na badanie tomografem komputerowym....dokładnie jeszcze nic nie wiadomo.
Siedze w domu jak na szpilkach...zaraz się zbieram do niego.
Dziękuje Wam za troskę i słowa otuchy.
Jak wróce powiem co ijak...o ile cokolwiek będzie widomo.
Pa

reklama
Jestem już......Razem z Damiankiem byliśy u tatusia, czuje się lepiej wyniki z tomografu na pierwszy rzut oka były ok... ale zobaczymy jak z resztą.Troche przestałam się martwić...ale bardzo brakuje mi go w domku szczególnie wieczorami....
Po szpitalu poszliśmy z Damiankiem do parku na huśtawki przynjmniejon niech ma trochę radości..
Pozdrawiam

Witam ja tylko na chwilkę byliśmy u pediatry :D
ważymy 10,10kg a mierzymy 82cm! :) super, wszystko wporządeczku możemy jeść wszystko na co mamy tylko ochotę a pokazać się mamy po ukonczeniu roczku! oki uciekam bo Robert się dobija do kompa! do juterka!
ANKAG Będzie dobrze.. życzymy zdrówka dla Pawła!!!

Witam,

Anka.G bedzie coraz lepiej, pewnie za niedlugo bedziecie razem spedzac wieczory ;)

Sonie wazylam jakies 10 dni temu - 8600, a mierzy 80 cm. W koncu normalenie przybiera, pediatra powiedziala, ze moge znow sprobowac wprowadzac gluten. A nastepna wizyte mam ok 13 miesiaca na szczepienia - znow sie zacznie ::)

Pozdrawiam,

WITAM
ANKA.G I JAK MĄŻ ? - MOŻE DOKŁADNIEJ NIŻ TOMOGRAF SPRAWDZI WSZYSTKO REZONANS MAGNETYCZNY ?
SANDROS - NIKOLA WAŻY TYLE SAMO 8600 , W SIATCE CENTYLOWEJ WYSZŁA NAM SZCZUPŁOŚĆ , ALE U NAS SAME CHUDZIELCE W RODZINIE.
NO TAK PO ROCZKU ZNÓW SZCZEPIENIE , PEDIATRA NIKOLI ZALECIŁ NAM , ŻEBYŚMY ZASZCZEPILI MAŁĄ RÓWNIEŻ PRZECIW OSPIE WIETRZNEJ - TO PODOBNO JAKAŚ REWELACYJNA SZCZEPIONKA (200ZŁ) SŁYSZAŁYŚCIE O NIEJ ?
POZDRAWIAM
MAGDA

Ja nie słyszałam o tej szczepionce..ale widze że cena też jest niezła...
Paweł już lepiej, jutro prawdopodobnie wyjdzie.
Właśnie od niego wróciliśmy.....
Pozdrawiam

Witam
Sandros wszystkiego najlepszego na 11 miesiąc.....z tego wrażenia że Paweł był w szpitalu to zapomniałam napisać życzonka dla Sonii.Ale przypomniał mi o tym 11 miesiąc Damiana
I za miesiąc będzie balanga na 1 urodzinki............ale czas zapiernicza!!
Pozdrawiam

reklama
witam
BUZIACZKI DLA SONI I DAMIANKA!!!

mam chyba grype zoladkowa bardzo zle sie czuje od wczoraj.
nie slyszalam oo takiej szczepionce.
ANKAG no to super że z Pawłem już jest lepiej!

Do góry