reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Witam:)
U mnie też się otwierają wszystkie zdjęcia.Bardzo mi się podobają.
U nas urodzinki wypadją w niedzielę.Także nie mamy problemu.Wszyscy zejdą się i będziemy wspólnie świetować rok.Ja napewno się rozrycze jak sobie przypomnę jak macałam sobie główkę jak wychodziła podczas porodu....już teraz mi stoją świeczki w oczach a co będzie poźniej:) w tym najważniejszym dniu:).
Jak pisałam w niedziele przyjedzie do nas rodzinka, a w sobote robimy balet dla małolatów...będzie łącznie 5 chłopców......najstarsz będzie miał 1,9mc.Mam nadzieje ze się nie pozabijają nawzajem:)
Pozdrowionka:)

reklama
Sluchajcie........z tego wszystkiego zapomniałam Wam powiedzieć.
Wczoraj Damianek dostał od moich rodziców prezencik na urodziny.Dali mu wcześniej ponieważ pogody mają sięposuć i stwierdzili ,że trezba go jak najszybciej wyprobowac.
REWELACJA.Damian był w szoku.
A jak z nim dzisiaj wyszłam na krótki spacerek to nie chciał potem z niego wysiąść.
O to fotka prezenciku od dziadków.Z porannego spacerku.

rowerek4wc.jpg

Teraz Damian śpi , ale jak wstanie to zbieramy się na dłuższy spacerek.

Basia, u nas tez mialo byc tak jak u Was. Michas i tak pewnie nie wiedzial o co chodzi wiec jemu na bank by bylo bez roznicy czy we wtorem czy w niedziele. Ale choroba mamy "popsula" caly plan, chociaz nie jest to naszym najwiekszym problemem bo najwazniejsze aby ona zdrowiala. Generalnie moje refleksje wywodza sie z tego ze stwierdzilismy wczoraj ze to po prostu byl bardzo mily i udany wieczor. W tym natloku problemow dokola w domu w pracy i wszechswiecie mielismy przez to wszystko swoje wlasne swieto, chociaz strasznie zaluje ze nie bylo tak jak pierwotnie w planach.
Mam wiec nadzieje ze w niedziele wybawicie sie setnie!! My bedziemy swietowac w sobote z rodzina meza :mad: hehehe
odezwe sie pozniej..
pozdrawiam wszystkich
Monika

RONDZIA ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ W 100 %
JAK CZYTAM WASZE POSTY TO ,MAM GĘSIĄ SKÓRKĘ , A JUŻ ANKA MNIE ROZŁOŻYŁA NA ŁOPATKI Z TĄ GŁÓWKĄ PRZY PORODZIE - JA ROBIŁAM DOKŁADNIE TO SAMO.
BĘDĘ RYCZEĆ - NA PEWNO !
ANKA ŚWIETNY JEST TEN ROWEREK ! NAPISZ CZY JAK TY TRZYMASZ ZA SWOJĄ " RĄCZKĘ "
TO MASZ MOŻLIWOŚĆ KIEROWANIA TYM PIĘKNYM POJAZDEM ?
SIABA A JUŻ MYŚLAŁAM , ŻE BĘDZIEMY ŚWIĘTOWAĆ WE CZTERY , BO SANDROS TEŻ PEWNIE W TĄ NIEDZIELĘ .
SERDECZNOŚCI
MAGDA

Witam,

Rondzia, widze, ze urodzinki sie udaly. Cwiczenie dmuchania sie nie udalo, a jak ze swieczka?

My bedziemy na raty jak Rondzia. W piatek tak rodzinnie, Rafal zalatwil sobie wolne, akurat w tym dniu przyjezda moj tata, ktory byl na Sycyli i bedzi moja mama. Tak wiec w mniejszym gronie i niestety nie przy torcie, a przy ciescie drozdowym (nikt z tego grona nie lubi tortow, a babki drozdowe) bedziemy swietowac.
Uroczystosc pelna para bedzie dopiero 22. Ja ze Slaska, wiec tradycja koscielna. W tym dniu wiec wszyscy sie zjawia, bedzie tort, masa prezentow i bedzie chuczno.
Mam tylko nadzieje, ze Sonia nie zostanie uwieziona w domu przez ospe, ktora panuje w parku do ktorego chodze, ale podobno odjawy dopiero sa po 14 dniach, wiec mamy szanse.

Pozdrawiam,

Magdaw oczywiście mam możliwość kierowania rowerkiem.Dzisiaj w ogóle nie wyciągałam wózka.Damian jest bardzo grzeczny w rowerku. Wie gdzie ma się trzymać.I trzyma rączki na kierownicy.Mam pełna kontrole gdzie ma rowerek pojechać.Fajny jest też z tego względu że można go używać jako rowerku na biegunach.Trzyba tylko przełożyć ramke i już.Serio super prezent.Napewno posłuży przez długi czas.
Sandros mam nadzieje ,że nie złapiecie świństwa żadnego i spokojnie przejdziecie urodzinki.

Ale parszywa pogoda:(:(a miałam iść zamówić torcik.Lipa non stop pada deszcz.Albo bździ jakaś mrzawka.....Zacznie sięmoje utrapienie, nienawidze takiej pogody!!!

Anka a skąd ty jesteś bo nie pamiętam - u nas pogoda superowa ( tj. w Poznaniu) świeci słonko i zapowiadaja 18 stopni.

reklama
Do góry