reklama
Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
ooo mamy nową mamusię agulię
WITAM AGULIA i zapraszam do naszego wątku.
dziewczyny musze Wam sie pochwalić Damianem w tym przebraniu ....ale musze wyżebrać fotki od siostry.Jeszcze chwilkę to potrwa.
Poza tym u nas w porzadku.
Mamuśki naszych paćdziernikowych facetów ile wasze chłopaki ważą??
ANIA
WITAM AGULIA i zapraszam do naszego wątku.
dziewczyny musze Wam sie pochwalić Damianem w tym przebraniu ....ale musze wyżebrać fotki od siostry.Jeszcze chwilkę to potrwa.
Poza tym u nas w porzadku.
Mamuśki naszych paćdziernikowych facetów ile wasze chłopaki ważą??
ANIA
SIABA
Fanka BB :)
Witam,
Anka my też z 14 kilo mamy ostatnie ważenie było było na szczepieniu 2 miesiące temu i młody miał wtedy 12 a ciężki się zrobił jak cholera.
Dziewczyny a jak tam u maluchów z gadaniem bo Mati ostatnio mocno nabrał rozpędu i gada z sensem coraz więcej a jeszcze więcej powtarza - wczoraj jak go odbierałam od babaci mówię "Misiu idziemy d domku" na to Matik powtarza za mną "do domku" i "dyduś" co oznacza smoczek aż mnie zatkało z wrażenia.
No i żeby nie zapomniec Monika trzymaj się dzielnie życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia!!
P.S. Nasza Monia cały czas chora
Anka my też z 14 kilo mamy ostatnie ważenie było było na szczepieniu 2 miesiące temu i młody miał wtedy 12 a ciężki się zrobił jak cholera.
Dziewczyny a jak tam u maluchów z gadaniem bo Mati ostatnio mocno nabrał rozpędu i gada z sensem coraz więcej a jeszcze więcej powtarza - wczoraj jak go odbierałam od babaci mówię "Misiu idziemy d domku" na to Matik powtarza za mną "do domku" i "dyduś" co oznacza smoczek aż mnie zatkało z wrażenia.
No i żeby nie zapomniec Monika trzymaj się dzielnie życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia!!
P.S. Nasza Monia cały czas chora
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI !
GORĄCO WITAM NOWĄ MAMĘ :laugh: AGULIA POKAŻ NAM CZARKA - ZOBACZYSZ JAK SIĘ ZACHWYCAMY DZIECIACZKAMI :laugh: , NAPISZ O SOBIE I SYNKU.
BASIU , ANIU , 14 KILO - NIE ZAŁAMUJCIE MNIE I SANDRY - MNIE JUŻ RĘCE BOLĄ JAK 9 KG NOSZĘ NA RĘKACH
ANIA JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAC ZDJĘĆ DAMIANKA JAKO PAJACYKA :laugh:
JEŚLI CHODZI O SŁOWOTWÓRSTWO MOJEJ CÓRKI , TO MAM WRAŻENIE ,ŻE NIKOLA SIĘ UWSTECZNIŁA
, ALBO TAKI LENIUSZEK Z NIEJ . KIEDYŚ MÓWIŁA NP DZIADZIA , BABA I INNE - TERAZ ZA SKARBY ŚWIATA NIE POWIE , ALE ZA TO PRZYBYŁO JEJ KILKA NOWYCH ZWROTÓW , KTÓRE POWTARZA CIĄGLE WIĘC MYŚLĘ SOBIE , ŻE MOŻE TAMTE STARE WYRAZY JUŻ JĄ ZNUDZIŁY !?
NOWE TO : " CO TO ; KTO TO , GONIO (- GORAN) ; MOK (- SMOK ) ; OĆ (- CHODŹ)
PÓŻNIEJ WPADNĘ
GORĄCO WITAM NOWĄ MAMĘ :laugh: AGULIA POKAŻ NAM CZARKA - ZOBACZYSZ JAK SIĘ ZACHWYCAMY DZIECIACZKAMI :laugh: , NAPISZ O SOBIE I SYNKU.
BASIU , ANIU , 14 KILO - NIE ZAŁAMUJCIE MNIE I SANDRY - MNIE JUŻ RĘCE BOLĄ JAK 9 KG NOSZĘ NA RĘKACH
ANIA JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAC ZDJĘĆ DAMIANKA JAKO PAJACYKA :laugh:
JEŚLI CHODZI O SŁOWOTWÓRSTWO MOJEJ CÓRKI , TO MAM WRAŻENIE ,ŻE NIKOLA SIĘ UWSTECZNIŁA
NOWE TO : " CO TO ; KTO TO , GONIO (- GORAN) ; MOK (- SMOK ) ; OĆ (- CHODŹ)
PÓŻNIEJ WPADNĘ
WEKSPEDIOWAŁAM MOJE DZIEWCZYNY ( JEST U MNIE MOJA MAMA ) NA SPACEREK , OGARNĘŁAM TROCHĘ W DOMU I MAM WOLNE 
ROBERT WCZORAJ WYJECHAŁ NA SYMPOZJUM PRAWNICZE , A JUŻ TĘSKNI ! DZWONI CO CHWILĘ I GADA Z NIUSIĄ PRZEZ TELEFON, A TA MU KLEPIE PO SWOJEMU
WIDAĆ ,ŻE I NIKOLA TĘSKNI , MÓWI " TATA BRUM BRUM " , ALBO " TATA MA "
CHOROWITKI ! A CO U WAS ? RONDZIA - MAM NADZIEJĘ ,ŻE NIE CHODZISZ DO PRACY!?
POZDRAWIAM , MAGDA
ROBERT WCZORAJ WYJECHAŁ NA SYMPOZJUM PRAWNICZE , A JUŻ TĘSKNI ! DZWONI CO CHWILĘ I GADA Z NIUSIĄ PRZEZ TELEFON, A TA MU KLEPIE PO SWOJEMU
WIDAĆ ,ŻE I NIKOLA TĘSKNI , MÓWI " TATA BRUM BRUM " , ALBO " TATA MA "
CHOROWITKI ! A CO U WAS ? RONDZIA - MAM NADZIEJĘ ,ŻE NIE CHODZISZ DO PRACY!?
POZDRAWIAM , MAGDA
Witam,
Witam nowa mamusie. Pochwal sie synkiem - jakies zdjecia powklejaj...
U nas z mowieniem, to jak u Magdy, a i jeszcze gorzej, bo nie dosc, ze csie cofa, to do tego nic nowego nie zaczyna mowic
Za to na migi to przesciga chyba wszystkich i mruczeniem...
Pozdrawiam,
Witam nowa mamusie. Pochwal sie synkiem - jakies zdjecia powklejaj...
U nas z mowieniem, to jak u Magdy, a i jeszcze gorzej, bo nie dosc, ze csie cofa, to do tego nic nowego nie zaczyna mowic
Za to na migi to przesciga chyba wszystkich i mruczeniem...
Pozdrawiam,
Rondzia
Fan(ka)
Czesc jędze!!
Oczywiscie ze jestem chora i oczywiscie ze na zwolnieniu siedze. Z zapaleniem korzonkow nie dalo sie pracowac.
Nie za bardzo tez daje sie dziecko na rece podnosic bo tez wazy kolo 14 kg.. A gada coraz wiecej.
Spadam do wyra
Narka
Oczywiscie ze jestem chora i oczywiscie ze na zwolnieniu siedze. Z zapaleniem korzonkow nie dalo sie pracowac.
Nie za bardzo tez daje sie dziecko na rece podnosic bo tez wazy kolo 14 kg.. A gada coraz wiecej.
Spadam do wyra
Narka
reklama