reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Witajcie:) Ciutkę późno do Was zawitałam, ale jednak :) Czarka urodziłam 29 pażdziernika. Wieeeelki facet już z niego jest:)
Pozdrawiam Was gorąco :)

reklama
ooo mamy nową mamusię agulię
WITAM AGULIA i zapraszam do naszego wątku.
dziewczyny musze Wam sie pochwalić Damianem w tym przebraniu ....ale musze wyżebrać fotki od siostry.Jeszcze chwilkę to potrwa.
Poza tym u nas w porzadku.
Mamuśki naszych paćdziernikowych facetów ile wasze chłopaki ważą??

ANIA

Witam,

Anka my też z 14 kilo mamy ostatnie ważenie było było na szczepieniu 2 miesiące temu i młody miał wtedy 12 a ciężki się zrobił jak cholera.

Dziewczyny a jak tam u maluchów z gadaniem bo Mati ostatnio mocno nabrał rozpędu i gada z sensem coraz więcej a jeszcze więcej powtarza - wczoraj jak go odbierałam od babaci mówię "Misiu idziemy d domku" na to Matik powtarza za mną "do domku" i "dyduś" co oznacza smoczek aż mnie zatkało z wrażenia.

No i żeby nie zapomniec Monika trzymaj się dzielnie życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia!!

P.S. Nasza Monia cały czas chora

CZEŚĆ DZIEWCZYNKI !

GORĄCO WITAM NOWĄ MAMĘ :laugh: AGULIA POKAŻ NAM CZARKA - ZOBACZYSZ JAK SIĘ ZACHWYCAMY DZIECIACZKAMI :laugh: , NAPISZ O SOBIE I SYNKU.

BASIU , ANIU , 14 KILO - NIE ZAŁAMUJCIE MNIE I SANDRY - MNIE JUŻ RĘCE BOLĄ JAK 9 KG NOSZĘ NA RĘKACH ;)

ANIA JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAC ZDJĘĆ DAMIANKA JAKO PAJACYKA :laugh:

JEŚLI CHODZI O SŁOWOTWÓRSTWO MOJEJ CÓRKI , TO MAM WRAŻENIE ,ŻE NIKOLA SIĘ UWSTECZNIŁA ;) , ALBO TAKI LENIUSZEK Z NIEJ . KIEDYŚ MÓWIŁA NP DZIADZIA , BABA I INNE - TERAZ ZA SKARBY ŚWIATA NIE POWIE , ALE ZA TO PRZYBYŁO JEJ KILKA NOWYCH ZWROTÓW , KTÓRE POWTARZA CIĄGLE WIĘC MYŚLĘ SOBIE , ŻE MOŻE TAMTE STARE WYRAZY JUŻ JĄ ZNUDZIŁY !?
NOWE TO : " CO TO ; KTO TO , GONIO (- GORAN) ; MOK (- SMOK ) ; OĆ (- CHODŹ)

PÓŻNIEJ WPADNĘ

WEKSPEDIOWAŁAM MOJE DZIEWCZYNY ( JEST U MNIE MOJA MAMA ) NA SPACEREK , OGARNĘŁAM TROCHĘ W DOMU I MAM WOLNE ;)

ROBERT WCZORAJ WYJECHAŁ NA SYMPOZJUM PRAWNICZE , A JUŻ TĘSKNI ! DZWONI CO CHWILĘ I GADA Z NIUSIĄ PRZEZ TELEFON, A TA MU KLEPIE PO SWOJEMU :D
WIDAĆ ,ŻE I NIKOLA TĘSKNI , MÓWI " TATA BRUM BRUM " , ALBO " TATA MA "

CHOROWITKI ! A CO U WAS ? RONDZIA - MAM NADZIEJĘ ,ŻE NIE CHODZISZ DO PRACY!?

POZDRAWIAM , MAGDA

Acha zapomniałam wkleiłam 1 fotke Damian z choinki.Niestety aparatu nie mielismy robiła fotki moja siorka i niezabardzo jest z czego wybrac
A co do rozmow Damian to......niez bardzo jeszcze mowi.

Witam,

Witam nowa mamusie. Pochwal sie synkiem - jakies zdjecia powklejaj...

U nas z mowieniem, to jak u Magdy, a i jeszcze gorzej, bo nie dosc, ze csie cofa, to do tego nic nowego nie zaczyna mowic :(
Za to na migi to przesciga chyba wszystkich i mruczeniem...

Pozdrawiam,

Czesc jędze!!
Oczywiscie ze jestem chora i oczywiscie ze na zwolnieniu siedze. Z zapaleniem korzonkow nie dalo sie pracowac.
Nie za bardzo tez daje sie dziecko na rece podnosic bo tez wazy kolo 14 kg.. A gada coraz wiecej.

Spadam do wyra
Narka

reklama
WITAM

RONDZIA , BIDULKO - NAMĘCZYSZ SIĘ Z TYMI KORZONKAMI , JA NIGDY TEGO NIE PRZECHODZIŁAM ,ALE SŁYSZAŁAM ,ŻE TO STRASZNIE BOLI :(

ANIA , DAMIANEK MIAŁ REWELACYJNY KOSTIUM ! :laugh: SZKODA ,ŻE MAŁO GO WIDAĆ.

Do góry