reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Nie chce Wam psuc humorow ale ja w ciazy przytylam cale 3 kg ale schudlam na calym ciele a wywalilo mi na brzuchu. A teraz zostalo... Mam nadzieje ze u Was sie to nie powtorzy. Ciaza tez byla inna niz pierwsza a drugi chlop...

reklama
A ....przepraszam to co wy robiłyście w tej ciąży że te kg są znikome?? 3 kg, 5 kg.

MASAKRA.ja z Damianem przytyłam 14 ciekawe ile w tej.....heh na razie mam 1 kg do przodu .

Ja na poczatku schudlam 4 kg wiec w sumie przytylam 7 kg ale od wagi wyjsciowej liczy sie 3 kg... Zarlam jak zwykle...

Witam
Ja dalej 2w1
Jakos weny mi brak.

MONIKA no dokladnie u mnie wszystko w brzuszek poszlo i tez sie martwie ze to moze zostac.. no ale zobaczymy.

Witam :tak:

Moniaa jeszcze w dwupaku ???:szok:
Nikoś się nie spieszy !:tak:
Mało przytyłaś , ale 9 miesięcy temu wróciłaś do wagi z przed ciąży z Nicole , bo to chyba to istotne ? Ile teraz ważysz ?

Anka luz ja też przytyłam w ciąży dużo - chyba z 15 kg .

Rondzia , widzę że diabła wypędziłaś ! Jaś świetnie ubrany !

Widziałam wszystkie zdjęcia i się zachwyciłam ! Matik jaki duży , Michaś ma czadowy krawat i jest podobny do MAMY , a Nicole do taty .

To co Sandra rodzi po Moni ?

Nikola w przedszkolu bez zmian :no: nadal rano jest łza .

Witam,

Monia, Rondzia - wyniki niesamowite, ja obecnie mam juz 10 kg do przodu i w ubrania swoje sie nie mieszcze :szok: Po ciazy bede musiala ostro zabrac sie za siebie, a teraz to mam apeteyt na wszystko, musze zjesc 4 spore posilki inaczej brzucho sie odzywa

Magda - widac ja nastepna, na razie jednak spokojnie poczekamy na Monike, wiedac jej potomkowi sie nie bardzo spieszy.
Termin mam na 24 sierpnia, zobaczymy, wiec jeszcze sporo czasu.

Magda, u nas bylo tak z moim siostrzencem - do przedszkola szedl i ryczal, bo tam Panie sa mile, ale go nie kochaja, a on chce byc z ludzmi, ktorzy go kochaja.
Sonia obecnie placze, jak ja odbieram, bo za wczas :baffled: - bede chyba musiala posiedziec dluzej w pracy, by mogla sie wyszalec z ulubiona kolezanka - rowniez Sonią

Pozdrawiam,

Magda moj Michas plakal caly zeszly rok. Dopiero niechcacy odkrylam ze ma uczulenie na jedna pania ze starszakow. I niechcacy przylapalam ja jak sie do niego odzywa i sie z niego wysmiewa. Zrobilam dym jak cholera. Byly skargi tez innych rodzicow i pania pognali won od wrzesnia. Od tamtej pory jest super...
Sprawdz moze Nikola tez na kogos tak reaguje albo na jakies dziecko..

Czesc dziewczyny na tym forum jestem nowa i chcilam sie dolaczyc :)
Mam synka ktory urodzil sie 24 pazdziernika 2004 roku.
Puki co nie umiem sie znalezc na tym forum ale mam nadzieje ze szybko nadrobie

reklama
Heja
witam nowa mame
i pozdrawiam was z sloooooooonecznej Turcji
Pogodynka jest rewelacyjna Damian jak ryba w wodzie,
calymi dniami siedzi w basenie lub w morzu .ma fajnego kolege w tym samym wieku wiec nie jest mu nudno,
Dzisiaj jedziemy poogladac delfinki mam nadzieje ze bedzie fajorsko i przywieziemy duzo wrazen,

Ja sie czuje calkiem calkiem ale nie omieszkalam ochrzcic toalety niestyety mdlosci dopadly mnie rozwniez tutaj:-(ale nie przejmuje sie zyje pieknym klimatem:-)
Jeszcze raz pozdrawiamy i slemy BUZIAKI

Ania Pawel i Damian

Do góry