reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Heja wróciliśmy ...było fajnie ale jak zwyle szybko sie skończyło!

A co tu taka cisza....??
Moniaa.....jak tam u Ciebie??

reklama
Hello
Ale numer Anka ja właśnie jestem w Avsalar w Turcji !
Gdzie byłaś i w którym hotelu ?

Moniaa trzymam kciuki !

Resztę pozdrawiam ze słonecznej Riwiery :tak:
Magda

Witam,

Monia, myslalam, ze juz bedziesz po porodzie, ale jak to Ania napisala - jeszcze tydzien wolnosci ;-)

Ania, Magda - wklejcie jakies zdjecia z urlopu. My w tym roku Sonie z babcia gdzies wysylamy, bo ja to nie bardzo nadaje sie na dalekie podroze.

Witam nowa kolezanke

U nas jedynie, ja ciagne kurs prawka, ktory jutro konczy sie egzaminem praktycznym - mam nadzieje tylko, ze nie bedzie padac, bo przez 30 godzin jazd ani razu mi nie padalo i bladego pojecia nie mam, jak sie jezdzi, gdy pada, nie mowiac juz o nadmuchach i wycieraczkach...

Pozdrawiam,

Maaaagda! Ja też byłam w Avsallar w hotelu TOP:-)Zdjęcia wsadzę wieczorkiem.
Sandra !Daj znać!

Witam,

Egzamin zdalam, wiec juz nie umiem sie doczekac, jak przyjade do Tychow i odbiore, swoje prawo jazdy :-) Oczywiscie padalo, wiec na koniec egzaminator stwierdzil - bardzo spokojna i malo dynamiczna jazda, ale plynna i kulturalna, jak dowiedzial, sie, ze to moja pierwsza jazda w deszczu, to oniemial ;-)

Pozdrawiam,

Fotki
424edb1f9a.jpeg

e537d2f521.jpeg

reklama
Witam
Niedawno wrocilismy Nikos spi :)

3620gram 53cm

maly wcina cyca ;) wczoraj dostalam nawalu pokarmu :D az cyce bola a R sie smieje ze mam cyce jak Pamela :lol: :lol:

Opisze Wam porod
W piatek rano wypadl mi czop ale nic sie nie dzialo wiec nie reagowalismy :)
W piatek okolo 1 w nocy wziely mnie silne skurcze wiec nic sie nie zastanawialismy tylko pojechalismy.
Okolo 2 w nocy mialam 1,5cm rozwarcia i bole wiec podlaczyli i tak sie bujalismy potem dostalam bardzo silnych skurczy ale rozwarcie slabo szlo.. wiec coz dalej czekalism o 15 wilam sie z takiego bolu ze myslalam ze umre przyszedl anestezjolog i dal mi znieczulenie, moja ginka w polsce na urlopie wiec miala tylko kontakt telefoniczny a 2 innych ginekologow mi towarzyszylo :) polozna super masaze robila :)
ogolnie mowiac po 25godzinach meki urodzil sie Nikodem, oczywiscie nie obylo sie bez problemow ciezko mmi szlo parcie po 24 godzinach meki i braku snu.; wiec ciagneli go przyssawka i mial guza na glowce.
Ale zrobiono mu rtg i dzisiaj usg no i guz ladnie sie wchlonol i nic nie uszkodzilo sie w glowce.
Bioderko jedno troszke luzne wiec musimy pieluszkowac a za miesiac mam kontrole u pediatry ortopedy :) ale ogolnie jestem dobrej mysli.
No ciesze sie ze jestem w domku i zaraz Wam pokaze mojego Lobuza :)

Ostatnia edycja:
Do góry