Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy podczas zazywania progesterone besins miałyscie zawroty głowy i poczucie sennosci? Gdyz dostalam zalecenie zazywac go przez 9 dni ja utrzymanie ciałek zółtych po 2 tabletki dziennie, wczesniej zazywajac go na wywolanie samego okresu nic się nie działo...
Niestety nie udało się zajść w ciąże w pierwszym cyklu po laparoskopii i wystymulowaniu owulacji jesteśmy z mężem troche załamani, ale pani ginekolog powiedziała ze w pierwszym cyklu zachodzi tylko 5% kobiet, także trzeba działać w drugim.
Pani doktor powiedziała ze spróbujemy trzy cykle, a potem inseminacja jeśli się w trzech nie uda, mamy oboje po 26 lat, mąż miał badane nasienie i wszystko z nim w porządku, więc myśleliśmy, że podczas wywołanej owulacji się wkońcu uda ale beta hcg wykluczyła ciążeto super miałaś skoro sama wystąpiła, ja miałam wysokie AMH i mimo laparoskopii z elektrokauteryzacja i kontrolą drożności trzebabyło ją wywoływać.
to malutkie ja 23 ponadJak duże miałaś amh ? U mnie ponad 5 i co ciekawe po laparo nie spadło ( a tak straszą)