reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pęcherzyk żółtkowy

loseness

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, dziś byłam u ginekologa. Określił, że wiek ciąży to 6 tydzień. Jednak na usg widać pęcherzyk żółtkowy a nie widzi zarodka, nie ma również serduszka ale jest jego zarys.
Przesyłam zdjęcie usg. Co o tym sądzicie?

Załączniki

• IMG_20181213_195301.jpg
    IMG_20181213_195301.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 3 158
reklama
U mnie dokładnie rok temu było tak samo a tak naprawdę identycznie jak u Ciebie 13.12 lekarz powiedział mi to co Tobie dzisiaj a teraz mam 4 miesięczna corcie

skoro jest już pęcherzyk żółtkowy to za 2/3 dni pojawi się zarodek, to jest jego 'spiżarnia' z której będzie czerpał na początku 'paliwo' ;) a chwilę później serdunio. chill. wszystko jest ok. u mnie biło serduszko w 6t5d

reklama
Cześć dziewczyny, dziś byłam u lekarza który będzie prowadził moją ciąże. Martwiłam się, że nie ma zarodka ani serduszka ale dziś zobaczyłam moją dzidzie ma 0.52 cm i 6tc 1d. Usłyszałam też serduszko, które biję jak dzwoń. Lekarz powiedział, że wszystko w jak najlepszym porządku.
Poprzednia wizyta u lekarza w czwartek 13.12 i następna dziś 17.12. :)

Załączniki

• IMG_20181217_170542.jpg
    IMG_20181217_170542.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 2 492
Do góry