Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w zasadzie też myję na kolanach. Myłam mopem w ciąży i doszłam do wniosku,że tradycyjnie lepiej zbiera się ewentualne śmieci, które zostaną po miotle. Mopem myję klatkę schodową.
To zależy jaki ja prztestowałam juz wiele ale ostatnio odżałowałam kase i kupiłam sobie tego z viledy i jestem naprawdę zadowolonaja tez myje na koanach, tym bardzije ze schylac sie nie moge, ale juz mi sie to znudzilo i mysle, ze w kuchni wygodniej by mi bylo uzyc mopa.
z fredzelkami odpada, bo wiem, ze tylko marze, a nie myje
a u mnie mycie podłóg odchodzi dość często bo nie tylko Tuśka brudzi ale i Mafi dzielnie jej pomaga;-)To co ja mam powiedzieć skoro zdarza mi się myc podłogę dwa razy w ciągu dniaJa myję podłogi prawie codziennie. Wariatka ze mnie![]()

Ja myję podłogi prawie codziennie. Wariatka ze mnie![]()
To co ja mam powiedzieć skoro zdarza mi się myc podłogę dwa razy w ciągu dnia
mam delikatnego jobla na punkcie czystości w domu i byle pyłek mi działa na nerwy![]()

Donkat, u Was w domciu są trzy osoby a u nas jest łącznie z dzieckiem 6 +pies!!!!! Z czego dwie osoby nie wiedzą co to poszanowanie czyjejś pracy!!!
ja raz na tydzien, a wkuchni, lazience i wiatrolapie czesciej![]()
ja raz na tydzien, a wkuchni, lazience i wiatrolapie czesciej![]()