Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czuje się fatalnie czytając Was. Ja się chyba na żonę nie nadaję. Dobrze, że B udało mi się ściemnić ;-):-)
haha na zony to my sie nadajemy, tylko nie na prasowaczki, praczki, tudziez nianki duzych chlopaczkow...
majtki w pół i pach do szuflady, skarpetki wprawdzie zwijam paramia ale też pach w szufladę...u męża to istny sajgon jest... ja mam niby koszyczki ale w koszyczkach tez sajgon
W szafie na półce ze swetrami - sajgon po wyjęciu i włożeniu nawet jednej rzeczy...ja nie wiem kto tam mi grzebie ;-) ja nie cierpie u siebie sprzatac u kogoś owszem ;-)
na krew polecam wodę utlenioną w spzitalu mlody mi kiecke niezle ufajdał i polali wodą i zniklo odrazu!
a gacie skladam i prasuje he;P
gdzie to sie kupuje?
kurcze a ja mam taki organizer z przegródkami i wszystkie majtki w kosteczke w przegródkach![]()

majtek nie składam, skarpetki zwijam parami, żeby nikt nie nosił 2 różnych (co ma kluczowe znaczneie, jak zimą ubiera się człowiek w środku nocy). Zaś najdurniejszą czynnością w moim domu jest odkurzanie- pies łazi za odkurzaczem i trzepie futrem po dopiero odkurzonym dywanie... gdzie tu sens i logika...