reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna i zadbana mama :))))

Piekne Kasiuna tez takie mialam do slubu ale 2 tyg po slubie sie przeprowadzilismy i sobie zjechalam na remonatch i pozatkach tak ze musialam isc na spilowywanie. Potem mialam takie paznokcie jak pergaminki az bolafo fuj:baffled: Ale i tak nosilabym je tylko do konca ciazy...generalnie jak mam juz za dlugie paznokcie przy dziecku to mi niewygodnie w obsluze malego i sudokrem mi wlazi po paznokcie...choc i tak w sumie nosze takie niezbyt krótkie, troche poza opuszke wystajace:tak:

reklama
Super Kasiuńka , ręce świetnie wyglądają jak poznokcie są zadbane !
Też bym se takie szczeliła mhhhhhhhhh muszę pomysleć !

Angie a ja znowu zawsze miałam dłuższe, nawet jak Pola była malutka- po prostu tak lubie i w krótkich tak mi jakoś dziwnie, a co do kremu dlatego właśnie używam kremy w tubkach, a nie pudełkach;-)

Kasiunka sliczne paznokcie!! tez takie mam tyle ze ja robie zelowe na swoje paznokcie a nie na sztuczne. Jestem bardzo zadowolona nie musze nic z nimi robic a mam ładne!! W ogole nie przeszkadzaja mi w róznych pracach. U nas uzupełnianie kosztuje 50 (a ja zawsze do tego mam wyregulowane brwi).

A tak w ogole dziewczyny, czy ktoras, jak ja, ma wrazenie, ze jej naturalne paznokcie oslably...? ja za cholere nie moge ich teraz zapuscic, co podrosna to pekaja, sa miekkie... wlosy tez mialam do dupy, ale one jakos odzyskaly kondycje. Lykam witaminy, ale bez specjalnych efektow. moze to przez karmienie...? no, ciekawe, teraz jak adaska odstawilam moze w koncu cos sie zmieni...

Wesolutka dokładnie dlatego zrobiłam sobie żelowe, bo miałam tak fatalne swoje, że nie mogłam na to patrzeć ( a zawsze miałam ładne).:-(

I@nka ja teraz też już będę miała na swoje, ale miałam na początku krótkie, więc musiały być sztuczne pod spodem - teraz juz mi odrosły swoje i będę miała na nie żel kładziony:tak:

Wesolutka, to tabletki. Kupuję w aptece (zazwyczaj chyba firmy Vitrum). 60 tabletek (na 2 miesiące) kosztuje ok. 20 zł. :-)

reklama
kasiunjka cudne te paznokcie. też kiedyś miałam i byłam BARDZo zadowolona. teraz jek będzie przypływ gotówki to tez sobie zrobie....

PS> Gdzie te zdjecia Biedronki???

Do góry